nazad na vrh

Goran Vesić: Grad Beograd će poslati humanitarnu pomoć u Brazil u vidu nekoliko hiljada kubika drva

BEOGRAD, 22. avgust 2019, (Njuz) – Nakon katastrofalnih požara u Amazoniji, u kojima su izgorele ogromne količine šume, grad Beograd će poslati humanitarnu pomoć u Brazil u vidu nekoliko hiljada kubika drva, saopštio je zamenik gradonačelnika Goran Vesić.

– Ne možemo samo stajati sa strane i nemo posmatrati šta se dešava u Brazilu. Ako se požari nastave, tamo neće više biti ništa da se seče, izjavio je zamenik gradonačelnika Goran Vesić. – Grad Beograd će pokušati simbolično da umanji štetu i da skrene pažnju javnosti na ovu prirodnu katastrofu tako što ćemo poslati nekoliko hiljada kubika beogradskih stabala za Brazil.

HOĆEŠ JOŠ NJUZA? KLIKNI OVDE I PODRŽI NJUZ NA PATREONU!

Zamenik Gradonačelnika je napomenuo da Grad Beograd ne oskudeva u drvetu, i da je prava sreća što je veći deo već pripremljen za slanje.

– Mi smo spremni za ovakve situacije, i u svakom trenutku možemo bilo gde u svet da pošaljemo velike količine drveta, napomenuo je Vesić.

Kako se nezvanično saznaje, zamenik gradonačelnika izdao je nalog za dodatno sprečavanje mogućnosti izbijanja požara u Beogradu u vidu dodatne seče, jer, kako je sam napomenuo, “beton ne gori tako lako”.

  1. Da li se on dogovorio sa gradonačelnikom? Ako to uradi od čega će se praviti kućice za Vrapče?!

  2. Pa i da se šalite, Vesic štetočina poseče sve, dali ste mu ideju.

  3. Znaci ugrozava energetsku stabilnost Knezevine Velike Srbije ( bez AP -kao u doba Milosa Velikog… ? )…
    Moracemo,peletirati ambroziju,i ostale korove moderne Srbije…?

  4. Pozare, u bratskom Sibiru ,nije ispratio donacijama..? .Sram da mu udje…!!!

  5. U svakoj sali ima istine, a ova je bolna. Ovaj drvoseca unisti svaku sve zeleno u Bg i pretvori u beton. Gde ce mu dusa?

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix