njuz-autor

AUTOR: urednistvo

19. dec. 2018

Goran Vesić: Huligani bacali sa neba sneg po Beogradu

BEOGRAD, 19. decembar 2018, (Njuz) – Zamenik gradonačelnika Goran Vesić izjavio je za Njuz da su huligani bacili sa neba ogromne količine snežnih padavina na ulice Beograda čime su prouzrokovali velike probleme u normalnom funkcionisanju grada.

Vesić je najavio da će grad podneti krivičnu prijavu protiv NN lica koja su bacala sneg na prestonicu i i izrazio je nadu da će oni koji su to uradili uskoro biti uhapšeni.

-Prvo su tokom vikenda sa neba iznad celog grada neprestano bacali velike količine snega na Beograd, a potom su regulisanjem spoljne temperature prvo otapali taj isti sneg, da bi ga odmah nakon toga smrzavali i na taj način su na trotoarima i kolovozima stvorili velike količine leda, a jedini njihov cilj je bio izazivanje haosa. Svojim postupcima su izazvali velike probleme u gradu, kako gradskim službama, tako i samim građanima – objasnio je Vesić.

-Ne znam kako da nazovem osobe koje su u stanju da bacaju sneg sa neba osim ološem. To što su oni uradili je direktna posledica atmosfere nasilja i netolerancije koju u našem društvu šire pojedine političke grupe. Sneg i led nisu na ulicama zato što je decembar, ili zbog atmosferskih prilika već su delo najobičnijih huligana kojima smeta to što ova gradska vlast, za razliku od bivše, radi za građane. Sneg može da pada na grad, ali da ga ovako zatrpa nije moguće ukoliko ga neko ne baca organizovano sa neba, a zna se ko ima novca da to finansira – rekao je zamenik gradonačelnika.

On je istakao da su sneg sa neba bacali isti oni koji prave rupe na ulicama Beograda, izazivaju kašnjenje i nedostatak vozila gradskog prevoza i zbog kojih radovi u gradu traju po 400 i više dana.

Soko Sokolović

Nema komentara za ovu vest.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *