Laminat će biti lepljen najboljim i najmodernijim lepkovima
njuz-autor

AUTOR: urednistvo

15. sep. 2019

Goran Vesić odlučio da na Trg republike postavi laminat

BEOGRAD, 15. septembar 2019, (Njuz) – Gradska uprava Beograda odlučila je da sa Trga republike ukloni sav betonski i kameni materijal i umesto njega kao podlogu postavi najkvalitetniji laminat.

Odluka je doneta nakon što se ispostavilo da radovi rekonstrukciji centralnog gradskog trga nisu izvedeni kako treba i da će biti potrebno mnogo vremena da se izvrše prepravke.

– Postavljanje laminata je dosta jednostavno, a u pitanju je praktičan materijal koji, kada se lepo prelakira, može da traje čak i nekoliko godina – naveo je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

Vesić je zamolio građane za strpljenje i obećao da će se čekanje isplatiti.

– Svega 90 dana i 300 miliona dinara, koliko je potrebno za rekonstrukciju ove rekonstrukcije, deli nas od toga da Beograd ima ako ne najlepši, a ono svakako trg koji je jedinstven i kakvog nema nigde u svetu. Molim građane da imaju razumevanja i da, kada trg bude završen, po njemu hodaju i voze pažljivo, dok laminat ne “legne” lepo na peščanu podlogu koja je ispod njega – apelovao je Vesić.

Zamenik gradonačelnika je posebno naglasio da se na rekonstruisani trg ne smeju bacati opušci kako se centar Beograda ne bi zapalio i izgoreo, što bi, kako je istakao posebno bilo drago Đilasu, Jeremiću i Obradoviću kao “osvedočenim mrziteljima građevinskih radova i napretka”.

Nenad Milosavljević

  1. scoby kaže:

    Betoniranje tramvajskih baštica u Bulevaru od Franša do Slavije pre par godina je bilo tek zagrevanje unapređenih šešeljoida pred udaranje ove polukaldrme na Trgu. I danas vozači autobusa izbegavaju baštice za vožnju, jer pri brzini većoj od 40 km/h bukvalno otpadaju bubrezi. Šteta što ovde na vlasti nisu original Turci, nego samo njihova braća unapređene dahije, kazne za izvođače i stručni nadzor bi bile baš živopisne…

  2. Ja kaže:

    Ovaj je lud. Nemam drugi izraz

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *