Mnogi nisu želeli da im Goran Vesić okiti stan/FOTO: Beoinfo
njuz-autor

AUTOR: Nenad Milosavljevic

08. nov. 2018

Goran Vesić počeo da upada ljudima u stanove i postavlja novogodišnje ukrase

BEOGRAD, 8. novembar 2018, (Njuz) – Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić pokušao je jutros u više stanova u Beogradu da postavi novogodišnje ukrase.

Kako saznaje Njuz, Vesićeva akcija bila je polovično uspešna jer je tek deo stanara pristao da zamenik gradonačelnika uđe i postavi ukrase u njihovom stanu.

– Većina stanara mu uopšte nije otvorila misleći da je u pitanju neko ko sakuplja staro gvožđe i kabasti otpad. Oni koji su mu otvorili pokušavali su da mu objasne da ne žele u svom stanu irvase od dva metra niti ogromne lopte prekrvene srmom, ali je on insistirao da im okiti stan. Neki su popustili i pod pritiskom jer je Vesić pretio da će, ako ne uzmu ukrase, otići i vratiti se sa svetlećim fontanama – kaže jedan od stanara koji je uspeo da se odbrani od nasrtljivog Vesića, a koji je želeo da ostane anoniman.

Prema njegovim rečima, zamenik gradonačelnika nije želeo uopšte da sluša primedbe.

– Kažem mu da još nismo počeli da ukrašavamo stan, da je rano, a on kaže “Pa sjajno, ja najviše volim da ukrasim ono što uopšte nije ukrašeno, ali sve teže pronalazim neukrađene površine!” Kako se odbraniti od toga? – pita se ovaj Beograđanin.

Stanari više zgrada u Beogradu navode da je Vesić u tim zgradama bez pitanja već okitio sve zajedničke prostorije, hodnike, terase, podrume, vešernice, pa čak i liftove.

Nenad Milosavljević

  1. Miskec kaže:

    Cuo sam da ce svi mladenci morati da prodju kroz novogodisnji tuneli kapiju, inace im maticar nece omoguciti vencanje!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.