nazad na vrh

Goran Vesić počeo da upada ljudima u stanove i postavlja novogodišnje ukrase

Mnogi nisu želeli da im Goran Vesić okiti stan/FOTO: Beoinfo

BEOGRAD, 8. novembar 2018, (Njuz) – Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić pokušao je jutros u više stanova u Beogradu da postavi novogodišnje ukrase.

Kako saznaje Njuz, Vesićeva akcija bila je polovično uspešna jer je tek deo stanara pristao da zamenik gradonačelnika uđe i postavi ukrase u njihovom stanu.

– Većina stanara mu uopšte nije otvorila misleći da je u pitanju neko ko sakuplja staro gvožđe i kabasti otpad. Oni koji su mu otvorili pokušavali su da mu objasne da ne žele u svom stanu irvase od dva metra niti ogromne lopte prekrvene srmom, ali je on insistirao da im okiti stan. Neki su popustili i pod pritiskom jer je Vesić pretio da će, ako ne uzmu ukrase, otići i vratiti se sa svetlećim fontanama – kaže jedan od stanara koji je uspeo da se odbrani od nasrtljivog Vesića, a koji je želeo da ostane anoniman.

Prema njegovim rečima, zamenik gradonačelnika nije želeo uopšte da sluša primedbe.

– Kažem mu da još nismo počeli da ukrašavamo stan, da je rano, a on kaže “Pa sjajno, ja najviše volim da ukrasim ono što uopšte nije ukrašeno, ali sve teže pronalazim neukrađene površine!” Kako se odbraniti od toga? – pita se ovaj Beograđanin.

Stanari više zgrada u Beogradu navode da je Vesić u tim zgradama bez pitanja već okitio sve zajedničke prostorije, hodnike, terase, podrume, vešernice, pa čak i liftove.

Nenad Milosavljević

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. Cuo sam da ce svi mladenci morati da prodju kroz novogodisnji tuneli kapiju, inace im maticar nece omoguciti vencanje!

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix