Mnogi nisu želeli da im Goran Vesić okiti stan/FOTO: Beoinfo
njuz-autor

AUTOR: Nenad Milosavljevic

08. nov. 2018

Goran Vesić počeo da upada ljudima u stanove i postavlja novogodišnje ukrase

BEOGRAD, 8. novembar 2018, (Njuz) – Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić pokušao je jutros u više stanova u Beogradu da postavi novogodišnje ukrase.

Kako saznaje Njuz, Vesićeva akcija bila je polovično uspešna jer je tek deo stanara pristao da zamenik gradonačelnika uđe i postavi ukrase u njihovom stanu.

– Većina stanara mu uopšte nije otvorila misleći da je u pitanju neko ko sakuplja staro gvožđe i kabasti otpad. Oni koji su mu otvorili pokušavali su da mu objasne da ne žele u svom stanu irvase od dva metra niti ogromne lopte prekrvene srmom, ali je on insistirao da im okiti stan. Neki su popustili i pod pritiskom jer je Vesić pretio da će, ako ne uzmu ukrase, otići i vratiti se sa svetlećim fontanama – kaže jedan od stanara koji je uspeo da se odbrani od nasrtljivog Vesića, a koji je želeo da ostane anoniman.

Prema njegovim rečima, zamenik gradonačelnika nije želeo uopšte da sluša primedbe.

– Kažem mu da još nismo počeli da ukrašavamo stan, da je rano, a on kaže “Pa sjajno, ja najviše volim da ukrasim ono što uopšte nije ukrašeno, ali sve teže pronalazim neukrađene površine!” Kako se odbraniti od toga? – pita se ovaj Beograđanin.

Stanari više zgrada u Beogradu navode da je Vesić u tim zgradama bez pitanja već okitio sve zajedničke prostorije, hodnike, terase, podrume, vešernice, pa čak i liftove.

Nenad Milosavljević

  1. Miskec kaže:

    Cuo sam da ce svi mladenci morati da prodju kroz novogodisnji tuneli kapiju, inace im maticar nece omoguciti vencanje!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *