njuz-autor

AUTOR: urednistvo

11. maj. 2012

Gotjea ostavila devojka jer je stalno pevušio svoju pesmu „Somebody that I used to know“

Gotje kaže da je mislio da je ona prava osoba za njega, ali da je pogrešio

SIDNEJ, 11. maj 2012, (Njuz) – Poznati australijski kantautor Gotje (31) ostao je ovog vikenda bez dugogodišnje devojke Marlene, koja ga je ostavila jer više nije mogla da ga sluša kako neprekidno, od jutra do mraka pevuši svoj veliki hit „Somebody that I used to know“, javljaju svetske agencije.

– Stvarno ne razumem zašto me je ostavila, naročito jer mi je baš nedavno rekla kako je toliko srećna sa mnom da će umreti od sreće. Mislio sam da je ona prava osoba za mene, ali izgleda da sam pogrešio – jada se Gotje – Nisam ja kriv što se čovek lako navuče na određene vrste pesama, pa tako i na ovu – dodaje on.

– Nije morala da baš prekine svaki kontakt sa mnom zbog tog pevušenja. Zbog te sitnice me sada tretira kao nekog stranca, ispada da sam za nju sada samo neko koga je nekada poznavala – kaže Gotje.

– Kad pomislim koliko puta me je iznervirao pevušeći tu pesmu, čudi me kako ga ranije nisam ostavila – tvrdi Marlena – Govorila sam sebi da sam možda ja kriva, da treba da se strpim. On je rekao da će ga to sigurno proći, ali ne… ne prestaje da je peva još od januara, stvarno je bilo nepodnošljivo – kaže ona – Rekla sam mu da možemo da budemo prijatelji, ali iskreno, drago mi je da je sa tim delom mog života sada gotovo – dodaje ona.

Gotje se takođe požalio kako je Marlena već promenila svoj broj, kao i da je poslala neke prijatelje da pokupe njene ploče koje je ostavila kod njega u stanu.

Viktor Marković

 1. Kick-Ass kaže:

  Ahahahahah!

 2. RobertoNS kaže:

  To je to…nema dalje hahahaha!

 3. Ђеки kaže:

  Ма овог лика је оставио транџа…

 4. celtic kaže:

  Možda je on nju ostavio radi vjerodostojnosti teksta pjesme; po principu ‘pjevam samo što osjećam'….

 5. Ajvarolog kaže:

  Pesma me užasno užasno užasno užasno užasno užasno, i jesam li rekao, užasno nervira. Dobar članak, neka ga je ostavila. Osto suvog pimpeka još godinama, dabogda.

 6. Izumi kaže:

  :D care

 7. iva kaže:

  I ja sam ostavila decka jer nije hteo da je slusa, hahahahhahaah

 8. Veprović Dabar kaže:

  Ova verzijaje odlična:
  http://youtu.be/hOKuAigsrec

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *