njuz-autor

AUTOR: Marko Drazic

19. jun. 2018

Grad najavljuje preseljenje divljih taksista na Prokop

BEOGRAD, 19. jul 2018, (Njuz) – Grad Beograd će do 1. jula obezbediti premeštanje svih divljih taksista, koji već godinama stoje kod Železničke stanice, na njenu novu lokaciju Prokop, saopšteno je danas iz Skupštine grada.

Kako je ranije najavljeno, od 1. jula neće više polaziti vozovi sa Stare železničke stanice, što je momentalno zabrinulo brojne građane, koji su se pitali šta će biti sa divljim taksistima.

– Odmah smo mogli da čujemo komentare kako Prokop nije još uvek završen i kako je loše povezan sa ostalim delovima grada, zbog čega je važno da grad obezbedi što više divljih taksista za sve buduće putnike. Kako one kojima ne radi taksimetar, pa u startu kažu da će vožnja koštati 70 evra, tako i one kojima taksimetar radi po nekoj njihovoj tarifi, pa na kraju vožnja po tom taksimetru ispadne 70 evra – izjavio je naš sagovornik iz Skupštine grada, koji je tražio da ostane anoniman.

– Važno je da napomenemo da ćemo uzeti u obzir i činjenicu da će vozovi za Bar kretati sa Topčidera, pa ćemo deo divljih taksista prebaciti i na tu stanicu – kaže naš sagovornik i navodi da su divlji taksisti veoma zadovoljni, jer će sa obe nove stanice vožnje ka centru biti znatno duže od dosadašnjih.

Marko Dražić

 1. rada kaže:

  marko prevazišo si sebe ovaj put ahhaahahhhahhahhahahaaa

 2. voya montoya kaže:

  Ma vec nas lese na stanicama Metroa ( u fazi ABC -sibice ),kazu da ce i taximetri biti d i g i – d i g i . . .tali-tali…zovani…Sva sreca pa nismo na moru,te srani turisti nece videti ovaj nas unutrasnji dijalog,sem slucajnih prolaznika sa Bliskog istoka,maskiranih,dobro opremljenih mobilnim lokatorima i aplikacijom-Srbija-No parking…!!!

  1. Ja kaže:

   Kad sam procitao ovo, reko – ako je i od Njuza, previse je! Kad, nije sala?! Sarcevicu, izvrsi harakiri! Fali gospodin Legija, da bude dekan, a gospodin Risticevic predaje ne znam sta, ali nesto bitno. Naravno, i gospodin Omerovic, gospodin Palma i mnogi drigi istaknuti umetnicki pregaoci… Sto je ovo pisem?!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *