njuz-autor

AUTOR: Viktor Markovic

21. nov. 2016

Građani obeležili sto godina Vučićeve vlade

SRBIJA, 21. novembar 2016, (Njuz) – Na prigodnim i skromnim manifestacijama širom zemlje građani Srbije obeležili su sto godina Vlade Aleksandra Vučića, javljaju izvori sa lokala. Kako Njuz saznaje, obeležavanje stote godišnjice otkako je Vučić poslednji put osvojio ubedljivu većinu na demokratskim izborima i tako došao na vlast u Srbiji protiče mirno i uz prisećanje na prohujali vek.
Građani se slažu da je Vučić postao premijer toliko davno da se samo oni najstariji sećaju kako je izgledalo vreme pre Vučića.

– Čak ni moji baba i deda ne pamte doba pre Vučića, kaže dvadesetodogišnji M.L. iz Kraljeva, a o roditeljima da i ne pričam. O tome sada samo možemo da čitamo u drevnim knjigama, i da budemo srećni što nismo bili živi za vreme te bede i nemaštine, dodaje on.

Stručnjaci kažu da je protok vremena za vreme Aleksandra Vučića relativan i da je ovaj period možda i duži od sto godina, ali da sve zavisi od toga kako percipiramo svet oko nas.

– Stara izreka kaže da vreme leti kad se zabavljaš, tako da se nekima čini da je ovaj vek za nama prosto proleteo, kaže za Njuz Nebojša Krstić, ekspert za marketing i hronografiju vlasti.

Kako se nezvanično saznaje, građani su jubilej obeležili uglavnom mirno i dostojanstveno, u krugu porodice, planirajući budućnost dugoročno, do kraja meseca.

Viktor Marković

 1. Ja sam kaže:

  A kako ce tek sramotno dobro biti za 200, najvise 300 godina…

 2. milan (nisam odavde) kaže:

  Mislim da nema razloga za ovako veliku proslavu perioda od 100 dana i 4 godine pre toga, sa više meseci bezvlašća izmedju! Tek kad se prestigne Albanija, u skladu sa svetski prihvaćenim kriterijumima i pokazateljima – možda, a dotle treba samo slaviti napredak u odnosu na Brozovo doba, bar tako kaže vodja!

 3. Gradjanin kaže:

  Diktator Severne Koreje i Staljin su za vreme svoje duze vladavine naneli manje zla svome narodu od AV.
  Kada bi postojala Ginisova knjiga rekorda za najpokvarenije vladare ovog sveta, AV bi svake godine osvajao prvo mesto.
  Ako ikada napusti mesto premijera, poznate ustanove za lecenje neuravnotezenih ce se otimati oko toga ko ce da ga primi da mu pruzi komplet terapiju.

 4. Зоран Николић (Ваљево) kaže:

  У кумранским свицима апокрифним стоји да је пре пицоустог гнома било ништавило, небиће, да је херпесни прћави дерпе почео са стварањем кад је срео мила и цанета, агента Mi6 008 и тому геака у Паризу, и они му рекли – иди начини Србију по лику својему! – И ево где смо сад…

 5. Tagore kaže:

  Srećni građani i seoska gospoda dižu spomenike sećanja na stogodišnjicu sreće!
  Zanzibar's slave market
  Od Zanzibara do Beograda na vodi u lancima sreće ništa se promenilo nije.

 6. scoby kaže:

  Eh, bas ste na kraj srca. A Pametni Veliki Vodja je samo dokazao Ajnstajnovu teoriju relativiteta, da u blizini Crne Rupe (u prevodu na srbski: Gospodara Vucica) dolazi do krivljenja vremensko/prostornog kontinuiteta i 4 godine traju samo 100 dana…

  1. Suhi Kruho kaže:

   Ako Veliki Vožd pošalje tetu u Astanu da mu zaradi penziju, ja se bojim da će doći do velikog klizališta.
   Ovih dana u Astani kraj Kazakhstana temperatura je pala na -34 C, mada je prosečna novembarska -5 C.
   Kod jednih prosek stalno raste, kod drugih opada.

 7. ispran mozak kaže:

  Svaka cast Vucicu sto je za samo par meseci predanog rada ucinio vise nego komunisti, radikali i dosovci za prethodnih dvadeset godina. Otcepili smo se od KiM, na putu smo da legalizujemo gej brakove, svi generali su na robiji, EU nam nema alternativu. Vucic, Dacic i drug Vulin, hrabro slede Zoranovu viziju i ciljeve petooktobarske revolucije. A retrogardne snage iz redova Cedinih patriJota, Pajticevih klerofasista i Cankovih huligana nastavljaju da prizivaju devedesete! Gospodo, vladali ste 12 godina, zasto vi niste nesto uradili od navedenog? More.., puske u ruke pa pravac na Kosovo, ali sa vasom decom! Ziveo Vucic!!! Gej je okej, Evropa nema alternativu!

  1. Isran mozak kaže:

   Da niste preterali sa mržnjom?

 8. voya montoya kaže:

  Ranjeni orao ide dalje…

 9. Strani Placenik kaže:

  Ko je izgradio vise autoputeva od Tita ?
  Pa Vucic
  Ko je vladao Srbima duze od Tita?
  Pa Vucic :
  Za sada samo 100 god , ako da bog i duze.

  1. Tagore kaže:

   Njiva, vinograd, voćnjak, šuma – 13 hektara, 36 ari i 28 kvadrata
   Njiva, pašnjak – 1 hektar, 38 ari i 30 kvadrata
   Njiva, pašnjak – 2 hektara, 64 ari i 83 kvadrata
   Kačara – poljoprivredni objekat, dve prostorije – 63,25 kvadrata
   Terasa Kačare, jedan plato – 64,16 kvadrata
   Automobil marke “arapski mercedes benc C320” iz 2008. godine + mali bmw
   Plata – 130.000 dinara
   :
   Kazandžija Toma me je prosto rasplakao. Čovek radi, seje, kosi, peče prepečenu, gradi palate, crkve, vikendice, i sve to za 130.000 dinara?
   Čistači moje ulice ni jesenje lišće ne znaju da metlaju i zarade 7.000 evra bruto bez muke.

 10. Sasa kaže:

  Izgleda da mu je namera da vlada 100 godina.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *