nazad na vrh

Građevinska inspekcija u vešernici novoizgrađene zgrade zatekla veš

...

BEOGRAD, 28. avgust 2012, (Njuz) – Građevinska inspekcija posetila je danas jednu novoizgrađenu zgradu u beogradskoj opštini Vračar. Tom prilikom inspektori su u prostoriji koje prema građevinskom planu služi za sušenje veša, zatekli beli veš koji se suši, saznaje Njuz.

Glavni investitor Ivan Tasić, kaže da su građevinski inspektori bili veoma iznenađeni i da su čak dva puta proveravali da li su ušli u pravu prostoriju.

– Pitali su me šta će ovde veš, na šta sam im rekao da je to prostorija za sušenje veša koju mogu da koriste svi stanari u zgradi i da se u tom trenutku u njoj našao veš gospođe Stančić sa drugog sprata – kaže Tasić za Njuz, kojeg je jedan inspektor pitao za šta prostorija još služi, na šta je on samo zbunjeno rekao da joj je to jedina namena.

Građevinski inspektor Ognjen Lalić kaže da u svojoj petnaestogodišnjoj karijeri nije nešto slično video i da je veš bio poslednje što je očekivao da će videti u prostoriji za sušenje veša.

– Očekivao sam neku simpatičnu garsonjeru, ili čak možda jednoiposoban stan. Kako je reč o Vračaru, a prostorija je u prizemlju, verovao sam da je realno očekivati i neki poslovni prostor – kaže ovaj građevinski inspektor – Ipak, tamo je bilo toliko veša da sam jedva uspeo da prođem. Pored garderobe koja je zauzela prvu prostoriju, drugi deo prostora bio je pun opranih zavesa – dodaje Lalić i napominje da je skoro podjednak šok doživeo kada je u susednoj prostoriji koja je prema planu predviđena za sastanke skupštine stanara, zatekao troje komšija koji se dogovaraju da li da u zgradu uvedu video nadzor.

Redakcija Njuz

 1. neverovatno, ja sam sokiran , ovome sam se najmanje nado.

 2. Pod hitno da se kazne ovi nemarni ljudi koji odstupaju od opstih pravila zivota u ovoj drzavi. Ne mozete da radite sta zelite gospodo!

 3. bezobrazluk.

  Oduzeti im prostoije i dodeliti ih nekom clanu opstinske uprave koji je u manjku sa prostorom za razvijanje svog privatnog biznisa. Ovi ionako ne znaju da adekvatno iskoriste prostor.

 4. Izgleda da u zgradi nema nijednog političara. Onda se prljav veš ne bi prao, nego bi se slao na TV i u novine.

 5. Ovo je u domenu naučne fantastike! Ali šta drugo očekivati kad u ovoj zemlji samo kriminalci mogu da zidaju stambenjake? Kakav ugled bi imao takav među svojim ”kolegama” kad bi ”ispoštovao” građevinsku dozvolu?

 6. Ljudi, nećete mi verovati. Jednom prilikom dok sam bio u poseti kod kuma, on je u jednom trenutku iznenada rekao: “Izvini me samo na trenutak da odem do vešernice da proverim da li mi se veš osušio.” Kad me šlog nije strefio!

 7. Šta je sljedeća pošast, nema kurvanja izvan javne kuće!?

 8. Kakvi ludaci Božemeprosti… I to živi u centru, slobodno šeta ulicama, pomislio bi čovek “normalni ljudi” a vidi šta su od zgrade napravili…

 9. Заборавили сте да кажете да инспектор Лалић има фетиш на доње рубље, и да га је г-ђа Станкић затекла како у вешерници плеше го с њеним гаћама на глави… И тако се родила љубав, он је оставио жену, она мужа, о чему ће нас известити “Глорија” у следећем броју…

  • Не могу да верујем да је на овај мој љубак коментар, који велича љубав, неко лупио минус!

 10. E-sim je multiplejer onlajn simulacija stvarnog zivota .Igra je pocela pre 3 dana u njoj mozete voditi kompaniju ,voditi vojnu jedinicu ,politicku partiju ili cak postati predsedenik Srbije ili clan skupstine.

  link za registraciju:

  http://secura.e-sim.org/lan.8125/

 11. Јес, а да немају и подруме, можда???
  Ма, докле више са сензационалистичким и непровереним вестима?!

 12. Е, Србијо шта си дочекала! :р

 13. moj komša u vešernici suši vu

 14. Sumnjam u istinitost ove vesti. Naime, ves na fotografiji ne ogovara vesu iz teksta.
  U tekstu se pominje BEO ves, dok je na fofografiji DONJI ves u raznim bojama.
  Moguce je da usled duge upotrebe belo poprimi prirodnu boju onoga od cega se pere, ali u pitanju nova zgrada pa bi trebalo da je i ves nov i beo.

 15. Ubice nas ta Evropa

 16. Zasto nije objavljeno kojim praskom je opran ves…zasto kriju neke vazne podatke??

 17. Ја заправо сумњам да сва свињетина у продавницама потиче од свиња које су умрле природном смрћу – од старости…

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix