njuz-autor

AUTOR: urednistvo

14. mar. 2020

Građani prave zalihe Vučićevih obraćanja

BEOGRAD, 14. mart 2020, (Njuz) – Veliki broj građana počeo je danas, u strahu od nestašice, da pravi u svojim domovima zalihe obraćanja naciji predsednika Vučića.

Prema rečima izvora bliskog jednoj od televizija sa nacionalnom frekvencijom, potražnja građana je takva da televizije moraju da uposle sve kapacitete kako bi proizvele dovoljnu količinu Vučićevih obraćanja.

Premijerka Brnabić apelovala je na građane da ne prave zalihe i istakla da će Vlada uraditi sve da ne dođe do nestašice predsednikovih pojavljivanja na TV ekranima.

– Nema mesta panici, biće dovoljno pojavljivanja predsednika Vučića na svim kanalima. Svakodnevno se održavaju sastanci sa televizijskim kućama i imamo čvrste garancije da će svi programi biti dobro snabdeveni Vučićem – objasnila je Brnabić.

Predsednik Vučić izjavio je nema razloga za brigu jer će Srbija u svakom trenutku raspolagati dovoljnom količinom njegovih obraćanja.

– Tražio sam da se pripremimo za najgori mogući scenario, odnosno za situaciju u kojoj ću se pojavljivati na televiziji samo tri puta dnevno i zbog toga ćemo u narednih 15 dana nabaviti novu količinu kamera i novinara, a ukoliko bude potrebe otvorićemo za najteže slučajeve još dve televizije koje će se baviti isključivo mojim obraćanjima naciji – rekao je on.

Predsednik je dodao da će svima koji rade na televizijama biti povećane plate za 10 odsto i da će se tim povodom večeras obratiti naciji.

Nenad Milosavljević

  1. milan (nisam odavde) kaže:

    Čemu će da im koriste te zalihe, kada će dotični da tvrdi da nisu autentične?!

  2. scoby kaže:

    Siroti AV, potpuno će pući pod teretom koji je preuzeo, sad on odlučuje i o vanrednom stanju! Jedno je sigurno, zbog oklevanja i sprdanja sa ovom epidemijom, cela Srbija će platiti ogroman ceh. Da li će to biti dovoljno da glupom narodu istina dođe iz d. u glavu? Verovatno hoće, ali po koju cenu? I slobica bi dan danas bio na vlasti da nije bilo bombardovanja…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *