nazad na vrh

Građani prave zalihe Vučićevih obraćanja

BEOGRAD, 14. mart 2020, (Njuz) – Veliki broj građana počeo je danas, u strahu od nestašice, da pravi u svojim domovima zalihe obraćanja naciji predsednika Vučića.

Prema rečima izvora bliskog jednoj od televizija sa nacionalnom frekvencijom, potražnja građana je takva da televizije moraju da uposle sve kapacitete kako bi proizvele dovoljnu količinu Vučićevih obraćanja.

Premijerka Brnabić apelovala je na građane da ne prave zalihe i istakla da će Vlada uraditi sve da ne dođe do nestašice predsednikovih pojavljivanja na TV ekranima.

– Nema mesta panici, biće dovoljno pojavljivanja predsednika Vučića na svim kanalima. Svakodnevno se održavaju sastanci sa televizijskim kućama i imamo čvrste garancije da će svi programi biti dobro snabdeveni Vučićem – objasnila je Brnabić.

Predsednik Vučić izjavio je nema razloga za brigu jer će Srbija u svakom trenutku raspolagati dovoljnom količinom njegovih obraćanja.

– Tražio sam da se pripremimo za najgori mogući scenario, odnosno za situaciju u kojoj ću se pojavljivati na televiziji samo tri puta dnevno i zbog toga ćemo u narednih 15 dana nabaviti novu količinu kamera i novinara, a ukoliko bude potrebe otvorićemo za najteže slučajeve još dve televizije koje će se baviti isključivo mojim obraćanjima naciji – rekao je on.

Predsednik je dodao da će svima koji rade na televizijama biti povećane plate za 10 odsto i da će se tim povodom večeras obratiti naciji.

Nenad Milosavljević

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. Čemu će da im koriste te zalihe, kada će dotični da tvrdi da nisu autentične?!

  2. Siroti AV, potpuno će pući pod teretom koji je preuzeo, sad on odlučuje i o vanrednom stanju! Jedno je sigurno, zbog oklevanja i sprdanja sa ovom epidemijom, cela Srbija će platiti ogroman ceh. Da li će to biti dovoljno da glupom narodu istina dođe iz d. u glavu? Verovatno hoće, ali po koju cenu? I slobica bi dan danas bio na vlasti da nije bilo bombardovanja…

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix