nazad na vrh

Građani se ujedinili u borbi protiv diktature Mirjane Karanović i Duleta Vujoševića

Screenshot/N1
Diktatura Mirjane Karanović već godinama tišti građane SrbijeFOTO: Screenshot/N1

BEOGRAD, 8. decembar 2018, (Njuz) – Veliki broj građana Srbije složan je u oceni da diktatura Mirjane Karanović i Duleta Vujoševića, koji su najavljeni kao govornici na skupu “Stop krvavim košuljama”, mora već jednom da prestane, javljaju naši reporteri širom zemlje.

– Ovo je neizdrživo. Živimo u vremenu kada moramo reći stop teroru ove glumice koja je glumila u antisrpskim filmovima, kao i Vujoševiću koji je radio nešto loše, ne mogu sad da se setim tačno šta, ali čujem od drugih da zbog njega ne treba doći na protest – kaže Milenko Ćirić iz Batajnice i dodaje da mu je drago što se Srbija konačno ujedinila oko neke stvari.

– Na stranu to što je država nelegalno preuzela sve medije sa nacionalnom frekvencijom, na stranu to što državni vrh skoro svakodnevno krši zakone, na stranu to što predsednik štiti kriminalce i ministre koji imaju afere, na stranu to što nas prave budalama zbog preskupe novogodišnje rasvete, na stranu to što sudstvo i tužilaštvo ne rade svoj posao, na stranu to što je moć u rukama jednog čoveka i jedne stranke, ali brate ta žena je rekla da je ono u Srebrenici bio genocid. Sramota! – kaže Nevena Vuletić, koja se neće pojaviti na protestu “Stop krvavim košuljama” jer je čula da će naša poznata glumica držati govor.

– Tačno je da ne znamo ko je rušio u Savamali, ko je dozvolio gradnju restorana na vrhu Kopaonika, ko je pretukao Borka Stefanovića i možda još stotinak stvari, ali sve je to ništa naspram činjenice da je Vujošević jednom izjavio kako je Srbija najveći krivac za građanski rat. Plus je Partizanovac, a ja navijam za Zvezdu – kaže Radovan Krasić i potvrđuje da mu ne pada na pamet da izađe na ulicu “dokle god ovo dvoje diktatora terorišu ceo narod”.

Zbog hladnog vremena, organizatori su najavili da, ako treba, mogu pomeriti skup do proleća, kada se građani možda malo oraspolože i pristanu da protestuju, ali da će za svaki slučaj zvati svakog od njih ponaosob da provere da li su i dalje ljuti.

Miroslav Vujović

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
Tagovi:
  1. A tek kad sutra pravi gradjani saznaju, iz pravih novina i naprednije Kopernikus TV, kolike pare su dobili za ovaj kratki nastup…!!!

  2. Pa i jeste antisrbkinja na stranu glumu.

  3. Podvuceno zutim-Srbija…!!! Rece mi jedan coek,coek pesnik i u poznim godinama,anal-liticar zbivanja u Montenegro…Ali …opet coek…Coek do coeka…ceka Drzavu vec cetrvt veka,te je cetrvrt od coeka…Gusla li gusla,od SFRJ via SRJ,te SCG…Akademik…

    ja ovo samo radi podsecanja…na nasu epopeju zutih gaca..!!! .Najsireg pokreta u Srbiji…prema CeSidu…

  4. Dule – seceras,za razliku od naseg poreskog patriote-Kola…doduse preso na sladze…tj.lovu i SNSlatkise…!

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix