nazad na vrh

Građani Srbije iz protesta počeli da spaljuju proizvode sa Kosova

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. …Opet smo popusili…? Toliko dima danas,kao na Pasuljanskim livadama… A sutra ce i Marko Djuric,poput M.Gandija,uvezbavati kama-sutra reciprocitetne mere…!

  2. To što spaljiuju Proizvode to je samo za niih duševna hrana. Treba preduzeti sve mere jer su se mnogo oslobodili. A to nije dobro. Mi dobro znamo ko su oni?! Prvo neko ko nije priznat u svetu to ne bi smeo čini. Ko su oni da traže ulazak u bilo šta?!Samo ih znamo po delima protiv čovečnosti a ne po dobru. PROČITALA SAM DA I KARLA DEL ponte Izjasnila se napokon Da Haradinaju nije mesto na funkciji premijeraa Tačiju je mesto u Hagu. Citiram reči. Zato molim se svakog dana za spasdnje celog Hrišćanskog roda i spas čovečanstva.

  3. vulin i ceda prednjace

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix