Freepik / sanivpetro
njuz-autor

AUTOR: Sponzorisan tekst

02. okt. 2023

Građani zbog reklame ne umeju više pravilno da napišu i izgovore ananan… ananananan…. ananananan… ma znate ono voće što liči na malu debelu palmu

BEOGRAD, 2. oktobar 2023, (Njuz) – Zbog neobjašnjenog fenomena koji se desio nakon reklame za sajt za šoping Ananana… anananana… anananana… ma znate, ono tropsko voće, e to, pa tačka RS, građani Srbije su izgubili sposobnost da pravilno izgovore ili napišu ananana… ananananana… ma kapirate, to isto voće. Neki od pogođenih kažu da su prvi put primetili da nešto nije u redu kada su u radnji pokušali da kupe ananana…. anananananana…. ma, kada su pokušali da kupe to navedeno voće.

– Država mora nešto da uradi povodom ovoga. Sreća je da to voće ne kupujem toliko često, ali zamislite da se kompanija zove “Hleb.rs” umesto anananan… anananananana…. ma kapirate, kaže jedan od građana koji je na kraju u radnji bio primoran da kupi mango.

Iz kompanije koja je kriva za ovu situaciju, a čije ime više nismo u stanju da napišemo, kažu da nisu razmišljali o posledicama, ali da misle da ovaj neobjašnjivi fenomen ne može nikome da naudi niti da izazove neke vidne promene u stanovništvu.

– Anananan anana anan nanana anananananas, navodi se u saopštenju kompanije. – Nananas Anananaanana na na na na ananana, zaključuje se u saopštenju šoping sajta ananananan…. ananananananana… Ok, poslednji pokušaj. Ananananananana nas tačka rs. Ha, uspeli smo! Valjda.

Nema komentara za ovu vest.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *