Andrej V. se plaši da bi neko mogao da uzme njegovih 30 evra
njuz-autor

AUTOR: urednistvo

01. maj. 2021

Građanin Andrej V: Kako da se za 30 evra prijave oni kojima je ukradena lična karta?

Beograd, 29. april, (Njuz) – Prvog dana prijavljivanja za prvu ratu državne pomoći od 30 evra apliciralo je oko milion i po zainteresovanih, međutim, neki građani još imaju nedoumice oko ostavljanja ličnih podataka.

– Danas nam se javio izvesni Andrej V. iz. Beograda, sa pitanjem kako da se za novčanu pomoć prijave osobe kojima je ukradena lična karta. On je izrazio bojazan da bi sa njegovom ličnom kartom neko mogao da se prijavi za 30 evra, otvori lažni račun u banci i uzme novac. Razumeli smo ozbiljnost ovog problema i u najskorije vreme izaći ćemo u javnost sa predlogom rešenja – kažu nadležni iz Uprave za trezor Ministarstva finansija.

U mejlu koji je Ministarstvu poslao zabrinuti Andrej V. on apeluje na građane koji su možda pronašli njegov novčanik sa ličnom kartom da isti mogu ostaviti na prijavnici bilo kog uspešnog preduzeća na teritoriji Beograda ili Vojvodine.

– Samo neka portiru firme kažu da je za mene i ja ću se već pojaviti da je preuzmem – piše Andrej V, napominjući da je rok za poštenog nalazača 15. maj.

Bojan Ljubenović

  1. Milan (nisam odavde) kaže:

    Mislim da će on primeniti njegovo već oprobano rešenje: prvo uzmeš sve djuture, pa onda podeliš boraniji po 30!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *