Unsplash/Nikola Aleksić
njuz-autor

AUTOR: urednistvo

03. jan. 2023

Gradonačelnik Beograda obišao prvi nelegalni objekat u 2023.

BEOGRAD, 3. januar 2023, (Njuz) – Gradonačelnik Beograda, Aleksandar Šapić je svega 10 minuta iza ponoći obišao prvi nelegalni objekat u 2023. Reč je o terasi veličine 200 kvadrata u ulici Partizanske avijacije, koju investitor želi da pripoji svojoj garsonjeri.

– Ovo je velik događaj za Beograd, a koji ukazuje na to da za građevinsku sezonu nema pauze čak ni za praznike. Beograd nezaustavljivo raste – rekao je Šapić na lokaciji.

On je istakao da će grad pomoći svima koji žele da nešto dozidaju, pregrade ili urede. Ide se ka tome da samo jedan papir sa elektronskim potpisom bude dovoljan za legalizaciju takvih objekata. Na pitanje prisutnih novinara šta će biti sa parkićem koji je bio ta terasa, gradonačelnik je poručio da ga prošlost ne zanima, nego lep i uređen grad.

– U planu je podela vaučera za legalizaciju na teritoriji celog grada, a prednost će imati oni koji zaista znaju zašto rade to što rade. Želimo lep, proširen i uređen Beograd. I to je naša budućnost – zaključio je gradonačelnik.

Prema nezvaničnim podacima, u noći između 31. decembra 2022. i 1. januara 2023. započeto je ukupno 263 nelegalnih građevinskih poslova na teritoriji grada Beograda.

Vladimir Vuković

  1. Ghost kaže:

    U medjuvremenu je poznati srpski enolog posetio Hilandar i dace im par saveta u vezi proizvodnje vina i kako da unaprede proces i bolje monetizuju.

  2. Патријота kaže:

    Ни Кјубрик не би могао да измисли оваку лажну вест. Срамота!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *