Radojičić kaže kako će kućice za vrapce biti nacionalizovane i predate smrdibubama
njuz-autor

AUTOR: Miroslav Vujovic

10. okt. 2018

Gradonačelnik Beograda predstavio kućice za smrdibube

BEOGRAD, 10. oktobar 2018, (Njuz) – Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić otvorio je prvu kućicu za smrdibube i najavio da će, zbog najezde ovih insekata, one biti postavljene u svakoj beogradskoj opštini.

– Smrdibube su postale redovni stanovnici Beograda, naše komšije i sugrađani. Ima ih svuda, u prozorskim ramovima, u vozilima GSP-a i na odeći svakog od Beograđana. Zli jezici iz opozicije tvrde da se Beograđani iseljavaju zbog političke situacije, ali šta god da je razlog, tu su smrdibube da nadomeste taj broj – rekao je gradonačelnik dok je sklanjao jednu smrdibubu sa sebe i ubacivao je u njeno novo stanište.

Radojičić je otkrio da će zbog slabe posećenosti kućica za vrapce, koje je otvorio pre nekoliko meseci, one biti preuzete od njih i date smrdibubama.

– Kućice za vrapce, koje se nisu pokazale efikasne jer ih vrapci nisu ni posećivali, kroz proces eksproprijacije biće nacionalizovane, uzete od vrabaca i predate smrdibubama. U njima će one imati pun komfor, prostranu dnevnu sobu, spavaću sobu sa bračnim krevetom za partnera, kuhinju i kupatilo, a mali nameštaj će biti ugrađen iz Ikee. Radimo na tome da smrdibubama obezbedimo i besplatan prevoz i već smo obavestili kontrolore u GSP-u i metrou da im ne traže karte – otkrio je Radojičić i apelovao na Beograđane da ne ubijaju ove insekte već da ih odnesu u njihov nov dom.

Radojičič je demantovao glasine da praktično ne obavlja posao gradonačelnika, upitavši okupljene “zašto onda Vesić nije otvorio kućice za smrdibube?”.

Miroslav Vujović

 1. Vlada kaže:

  Smrdibuba nam vodi državu i u vladi se baškare, daj bože taj blagoslov da štetočine crknu.

 2. Milinko kaže:

  Ovi baš nemaju ništa pametnije da rade. Ljudi nemaju da prežive oni se igraju. Bubama kao ni vrapcima nisu potrebne njihove kuće. Imaju oni prirodna skloništa.

 3. amharac kaže:

  sto ih ne smeste u gradsku ili republicku skupstinu? tamo je vec smesteno nekoliko stotina smrdibuba

 4. scoby kaže:

  Uskoro će biti postavljena najskuplja jelka na svetu u novijoj istoriji, kao nova Vavilonska Kula za smrdibube.

 5. Kole kaže:

  Zluradosti nikad kraja

 6. Jelena kaže:

  Te smrdibube treba potamaniti i unistiti ! Ulaze nam u stanove, nemoze se ves rasiriti na terasi, unose se sa garderobe kad se pokupi ves sa terase ! A gradonacelnik Beograda im nabavlja kucice ! Koji ludak !

 7. orange kaže:

  a posto su smrdibube u Lidlu?

 8. voya montoya kaže:

  Gradonacelnik ko vrabac,skuplja mrvice,i lici na dzivdzana bez paperja…Cuj,molim Te,prva ekoloska zona za vrapce na cca.200 kv.metara…Orlovi pukli-dobri su i vrapci,kao simbol gradjanstva…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *