Nesavesni građani usporavaju planove na izgradnji metroa
njuz-autor

AUTOR: Miroslav Vujovic

23. maj. 2019

Gradska vlast apelovala na Beograđane da ne prave selfije u metrou

BEOGRAD, 23. maj 2019, (Njuz) – Vlasti Beograda apelovale su na sve građane da ne prave selfije u metrou, čime sprečavaju normalno funkcionisanje planova za izgradnju ovog bitnog vida prevoza.

– Svako zaustavljanje građana aktivira alarme u našem operativno-tehničkom centru zbog čega se usporavaju planirani radovi na budućoj trasi metroa. Pojedini stanovnici Beograda lutaju gradom tražeći ulaz u metro, potom zastajkuju, prave selfije na mestima potencijalnih stanica čime onemogućavaju radnike da priđu i počnu sa kopanjem tunela – kaže zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

– Iako nam je jasno da su Beograđani oduševljeni budućim metroom, pravljenje selfija predstavlja opasnost po bezbednost ostalih putnika koji žele da se što pre prevezu od Makiša do Mirijeva, preko Beograda na vodi, u kojem mogu da zastanu i uživaju, ali zbog nesavesnih građana koji prave gužve zbog selfije, nikako da dočekaju metro – zaključio je Vesić i dodao da je bez obzira na kašnjenja radova zbog ovih građana, gradska vlast dobila značajan broj čestitiki za ideju da jednog dana napravi metro.

Zamenik gradonačelnika apelovao je i na građane da ne prave selfije pored srušenih stabala na Kalemegdanu, jer na taj način, ma koliko da su oduševljeni budućom gondolom, odlažu njenu izgradnju.

Miroslav Vujović

Nema komentara za ovu vest.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *