Pesme su poručene od iste kompanije koja je napravila i fontanu
njuz-autor

AUTOR: Viktor Markovic

24. maj. 2018

Gradska vlast sa Aliekspresa poručila još 5 pesama za muzičku fontanu na Slaviji

BEOGRAD, 24 maj 2018, (Njuz) – Nakon pritužbi građana koji žive i rade blizu Slavije da muzička fontana na kružnom toku neprestano pušta istih šest pesama u krug, gradske vlasti su munjevito reagovale i sa Aliekspresa poručile još pet pesama kako bi povećali raznovrsnost muzičke ponude.

Gradski menadžer Goran Vesić kaže kako su za svaku pesmu raspisali tender i da je Aliekspres ponudio najpovoljnije uslove:

– To što smo povećanje pesama od 100 odsto izveli zahvaljujući Alekspresu je jako logična stvar jer je proizvođač isti te su one najkompatibilnije sa fontanom, kaže Vesić. – Reč je o pesmama “Crowd Lu 盧廣仲 – You Complete Me 幾分之幾, Namewee黄明志, Wang Lee Hom 王力宏 – Stranger In The North 漂向北方, Jay Chou 周杰倫 – If You Don't Love Me, It's Fine 不愛我就拉倒, JJ Lin 林俊傑 – Little Big Us 偉大的渺小, i Jam Hsiao 蕭敬騰 – A Love Song For You 讓我為你唱情歌, napomenuo je Vesić.

On dodaje kako će ove pesme sigurno “osvežiti muzičku ponudu fontane, baš kao što fontana osvežava Beograđane svojim mlazovima.”

Viktor Marković

  1. milan (nisam odavde) kaže:

    Čudno kako se ovaj novi odabir pesama može povezati sa nekim napisima, po kojima Kina nudi da Srbiju vodi za ručicu u novu budućnost. Ovaj momak vesić izgleda da je baš povezan sa ,,idiotima iz vrha vlasti”, pa zna šta je trendi!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *