Radovi na izmeni Beograđana trajaće oko četiri meseca, rekao je gradski menadžer Goran Vesić
njuz-autor

AUTOR: Viktor Markovic

06. aug. 2015

Gradske vlasti planiraju rekonstrukciju Beograđana

BEOGRAD, 6. avgust 2015, (Njuz) – Početak rekonstrukcije gradskih i prigradskih stanovnika Beograda zakazan je za polovinu avgusta, kada je planiran i početak pretvaranja vozača u pešake, a pešaka u glasače, kaže gradski menadžer Goran Vesić.

Kako su ranije najavili gradski čelnici, plan je da u naredne četiri godine celokupnom rekonstrukcijom svih građana Beograda stanovništvo postane onakvo kakvo su zamislili gradski psihijatri.

Prema objavljenom planu, ovaj psihološki poduhvat biće urađen u nekoliko faza, nakon čega će građani Beograda imati izgled i ponašanje prema standardima koje su postavili gradski čelnici.

Goran Vesić rekao da će radovi na izmeni Beograđana trajati oko četiri meseca i da će biti zamenjeno kompletno građanstvo.

– Grad Beograd kakav smo zamislili mora da ima i odgovarajuće građane. Građane koji neće piti posle deset, koji neće ulaziti u parkove u toku noći, građane koji će voziti bicikle onuda kuda im mi kažemo. Mi ćemo uskladiti Beograđane sa Beogradom na vodi i drugim planiranim arhitektonskim projektima, i tek onda ćemo moći da kažemo da je naš zadatak ispunjen, naglasio je Vesić.

Viktor Marković

 1. Gagi kaže:

  ako misle da nas usklade sa Beogradom na vodi to znaci da ce prvo da nas umanje i pretvore u male coveculjke i postave na maketu Beograda na vodi a posle da nas coveculjke ponovo prodaju (posto su nas dok smo veliki vec prodali amerima)? zatim puste vodu na maketu i zbrisu sa parama u nepoznatom pravcu k svojoj arapskoj braci i prijateljima

 2. milan (nisam odavde) kaže:

  Rekonstrukcija Beogradjana je jos jedan vrhunski izum. Kao nesto radis, a ne trosis pare! (Koje ustvari nemas, jel si ih vec potrosio).

 3. Kad neće Beograđani da rekonstruišu gradsku vlast, gradska vlast će da rekonstruiše Beograđane. Logično, jer ovako više ne ide!

 4. scoby kaže:

  Za pocetak, izglasali su zbrda/zdola sklepan Zakon o sutiranju neistomisljenika iz gradske sluzbe. Upraznjena mesta popunice svojim vernim i idiotskim botovima.

 5. voya montoya kaže:

  Vesićeš Vesiću…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *