Grafolog i tetka će nastaviti da rešavaju misterije
njuz-autor

AUTOR: Viktor Markovic

23. sep. 2017

Grafolog iz Bugarske i Vulinova tetka našli ličnu kartu Andreja Vučića

BEOGRAD, 23. septembar 2017, (NJuz) – Bugarski grafolog gradonačelnika Beograda i tetka Vulinove supruge koja je ministru odbrane pozajmila pare za stan pronašli su ličnu kartu brata premijera Aleksandra Vučića uz pomoć koje je otvorena firma Asomacum, saznaje Njuz.

Tetka Vulinove žene i bugarski grafolog su se inače upoznali na odbrani doktorata gradonačelnika Malija. Kako sami kažu, ličnu kartu Andreja Vučića pronašli su sasvim slučajno.

– Krenuli smo u posetu kod bivšeg predsednika Tomislava Nikolića, jer smo eto sasvim slučajno bili u komisiji kada je branio svoj magistarski rad, pa se odatle znamo. Kada smo prolazili pored Hercegovačke ulice, na mestu gde je oduvek bio parking smo videli da se kroz senku kule u Beogradu na vodi nešto presijava na suncu. Prišli smo bliže i videli da je to karta koju Andrej već godinama bezuspešno traži! kaže bugarski grafolog.

Tetka Vulinove supruge dodaje da se nada kako će ovo konačno pomoći da se stavi tačka na spekulacije javnosti o aferama koje se poslednjih meseci i godina pojavljuju u javnosti. Ona dodaje da će ona zajedno sa bugarskim grafologom nastaviti da rešava misterije koje muče srpsku javnost, poput vikendica Tomislava Nikolića, garsonjere Aleksandra Vučića, i Jagodine Dragana Markovića Palme.

 

 

Viktor Marković

 1. Ja sam kaže:

  Grafolog i tetka su jedna te ista osoba. I ne samo oni vec i vuciceva obecanja o boljem zivotu, Beograd na vodi, rast bdp-a, plate od 500 evra, Jelenin ubica… Pravo ime te osobe je Prevara, Laz, Obmana…

  1. Ja sam kaže:

   Pesma svrcana voulina (skinuta sa fejsa):
   ,,U svetu postoji jedno carstvo,
   u njemu je Vucic velicanstvo…
   u njemu je sve lepo, u njemu je sve nezno,
   u njemu te tetka daruje…”

   1. Ja sam kaže:

    Tamo se nocu kuce ruse
    U fantomkama navijaci senluce
    Tamo sns radi ono sta hoce
    Decici uvaljuju gmo voce
    Tamo devojcici ubiju mamu
    Pa onda od toga prave reklamu
    Tamo daleko, daleko sred Srbije
    Tamo je …ziveti sve strasnije

 2. Баш Рђа kaže:

  Изгледа да су вулинова тетка-спонзор и тетка на чијем је каучу спавао божа ђелић, иста тетка. Још да Радош Бајић добије паре од тетке и да сними тв-новелу ” Hermanos en la linea de Tia”, (браћа по теткине линије).

 3. scoby kaže:

  Ovo je isto kao Minimaksov bezvezni fazon: Sreli se Ana Karic i Nikola Karovic na Trgu Dimitrija Tucovica i krenuli na Cukaricu…

 4. Realan kaže:

  To je to! Zaokružene sve navodne afere kojima su izložene najeminentnije ličnosti iz okruženja milog nam predsednika. Drago mi je da su grafolog i tetka sa uspehom rešili misteriju lične karte i želim im puno uspeha u daljem radu. Mislim da će još bolje rezultate ostvariti korišćenjem poligrafa.

 5. Malo mnogo kaže:

  I onda su grafolog i tetka sreli usput nake bogate penzionere i zadovoljne radnike,kasnije su im se pridružili nezavisni novinari,nekorumpirani političari i stručni ministri i onda su zajedno otišli kod AV da budu publika na njegovom tv duelu.On je tamo priznao neke svoje greške i propuste i poveo nas sve zajedno u srećnu budućnost.

 6. peric kaže:

  U centar mete. Sta ce biti sa Srbijom kada tetka i bugarski grafolog izrode stotine hiljade dece u glavama sledecih generacija za koje je ovo standard. Kukali smo na 90`te.

 7. frka kaže:

  Ja sam vec dao oglas po medijima. “Trazim sebi tetku zbog stana. Moze i tetka u stanu”

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *