njuz-autor

AUTOR: urednistvo

27. jan. 2011

Grand otplaćuje dug za izraelski satelit

Potraga za talentima upotrebom tehnologije dobija sasvim drugi oblik

BEOGRAD, TEL AVIV, 27. januar 2011, (Njuz) – Grand produkcija postigla je dogovor sa Vladom Srbije o otplaćivanju duga od 27.85 miliona evra, koji Srbija mora da plati izraelskoj kompaniji „Imidžsat“ za korišćenje špijunskog satelita. Prema ovom dogovoru, pored Ministarstva odbrane i Ministarstva unutrašnjih poslova, i Grand produkcija će imati pravo korišćenja satelita, koji će ova producentska kuća upotrebiti za otkrivanje novih talenata širom zemlje.

Saša Popović, prvi čovek Grand produkcije, rekao je da će ovo biti značajno jer će rasteretiti kasting za Zvezde Granda. Prema njegovim rečima, neke potencijalne zvezde žive u zabačenim krajevima zemlje i često nisu u prilici da se pojave na audicijama, dok neke imaju i tremu zbog prvog javnog nastupa, tako da će ubuduće čelnici Granda uz pomoć savremene tehnologije moći da prepoznaju talenat, a na građanima Srbije je samo da pevaju.

– Pomoću satelita bićemo u prilici da otkrivamo talente i u najzabačenijim delovima Srbije. Ko god ima talenat, a ne stidi se da ga pokaže, ne treba da se iznenadi ako mu ekipa Grand produkcije sutra pokuca na vrata. Građani Srbije treba samo da pevaju. Bilo kad i bilo gde. U kupatilu, na njivi, na traktoru, u kancelariji. Naš satelit će vas sve vreme posmatrati i otkriti ko od vas ima potencijal da uđe u uži izbor za Zvezdu Granda – rekao je Popović

U znak zahvalnosti zbog materijalne pomoći, Vlada Srbije je odlučila da oformi Ministarstvo za estradu, na čijem čelu će se naći predstavnik Grand produkcije. Za razliku od ostalih, ovog ministra neće imenovati premijer Mirko Cvetković, već građani Srbije putem SMS glasanja u subotu, 29. januara od 21 čas na Televiziji Pink. Prema anketama, najveću šansu za Ministra estrade imaju Milan Topalović Topalko i Nikola Rokvić.

Grand produkcija je takođe dobila i ekskluzivno pravo za emitovanje emisije „Izraelske zvezde Granda“, na teritoriji ove države, iako je u jednom momentu delovalo da će dogovor biti poništen, nakon Popovićevog neumesnog komentara da će biti posebno zanimljivo gledati SMS poruke koje idu s desna na levo.

Zoran Plavšić

 1. KG035 kaže:

  “gradjani Srbije treba samo da pevaju”
  da, blago nama dok je the grand Sasa sa nama! pu

 2. nemanja kaže:

  vrhunski tekst

 3. Filmetric kaže:

  hahahah odlično!

 4. Jovan s.s. kaže:

  Budžet majstori Vlade Srbije onesvešćeni pisanjem Njuz.neta iz ‘mandrakovizije’ iz strahopoštovanja od neprisluškivanih razmena lepih reči javno daju opterećujuće ostavke kako bi mogli raditi i na ovom novm projektu,Granda uz samopreporuku, najbolji smo, samo da nepropevamo.

 5. jordan kaže:

  Bravo Pink, Bravo Grand!!!
  Kao i uvek za Sasu ispred ostalih.

 6. odlican je tekst, svaka cast !!!

 7. spiderpig kaže:

  Pa kako sad da pevamo slobodno kad mora da se plati OFPSu naknada? Mislim, 8000 din nije neko ulaganje ako postaneš zvezda granda ali šta će svi oni koji ne stignu tako daleko?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *