njuz-autor

AUTOR: urednistvo

02. maj. 2013

Grupa manijaka uhvaćena kako noću sadi žbunje po parkovima

Osumnjičeni od ranije poznati policiji zbog sadnje žbunje ispred ženske teretane

NOVI SAD, 2. maj 2013, (Njuz) – Novosadska policija sinoć je u okviru akcije “Rašomon” uhvatila gupu manijaka koja je sadila žbunje po gradskim parkovima.

Prema prvim saznanjima, ovi osumnjivi muškarci prvi put su viđeni sa rasadima, balonima vode i ašovima u Limanskom parku, da bi ih je novosadska policija lišila slobode u blizini železničke stanice.

– Bilo više nego strašno. Sve vreme dok su sadili žbunje gledali su oko sebe i oblizivali se – rekao je Radovan Bajić (62), penzioner koji je slučaj dojavio nadležnim organima.

Iako su privedeni izjavili da ništa loše nisu uradili, trojica od petoro osumnjičenih od ranije su poznati policiji, zbog čega  su nadležni organi odlučili da osumnjičene zadrže preko noći i dalje ispitaju slučaj.

– Osumnjičeni A.S. (36), V.K. (41) i R.D. (37) su prošle godine bili uhvaćeni kako sade žbunje ispred ženske teretane i pilates centra, stoga osnovano sumnjamo da se njihova operacija širi i da je neophodno dalje istražiti slučaj dok u potpunosti ne ugroze slobodnu kretnju naših sugrađana po parkovima – saopštio je MUP.

Novosadska kriminalistička policija je takođe izdala i zvanični dopis u kojem apeluje na sve građane da podignu pozornost i prijave svako sumnjivo zasađivanje žbunja u njihovom komšiluku.

Goran Mirković

 1. Ja sam kaže:

  -Gde god zgodno mesto nadjes ti beton zasadi.

  I travu treba saseci u korenu. Korov je to prefinjene vrste.

 2. Raynolds kaže:

  Perverznjaci, zbog takvih bolesnika stalno imam paranoju da me neko iz tog istog zbunja posmatra dok bacam djubre. O velikoj nuzdi ne smem ni da pomislim, nema to kucnog vaspitanja nimalo.

 3. Jox kaže:

  Aman, ima li u ovoj zemlji pravih novinara, koji neće optuživati već prenositi novosti? Kako samo možete da te ljude nazivate manijacima kada ih ne poznajete? Ostavite presudu sudijama a Vi naučite da radite svoj posao.

  Evo Vam ”saveta” možete ih sledeći put nazvati i ”eko-teroristima”. Ne sumnjam da su te osobe imale najbolje namere. Ali šta su, zaboga, učinile pogrešno sadeći žbunje?

  A ostale uplašene mogu samo da obavestim da im je ovaj sistem isprao mozak i ubacio toliko straha u njih da bi ipak mogli ići na lečenje.

  Govori Vam jedna osoba koja je na nesreću imala jako loših iskustava sa manijacima, ali ne dozovoljavam da živim u strahu. Strah je onaj koji truje dušu i koji ubija.

  1. ZiniDaTiKažem kaže:

   prso si ti lepo!!

 4. jelena kaže:

  Nego sta manijake pohapsiti a zbunje posuti benzinom i zapaliti.Sta ce nam zelenilo?behaton beton po njemu se najsigurnije koraca u najkama adidaskama i ostlnim markiranim patikama.

 5. celtic kaže:

  U okviru akcije ‘Rašomon’? Uredništvo, bravo!!!!

 6. Miloš kaže:

  POKIDALI ste sa ovim, svaka vam dala!

 7. Miloje kaže:

  ‘Pokret gorana Novog Sada je, kao deo Pokreta gorana Vojvodine i Pokreta gorana Srbije, osnovan u oktobru 1960. godine u okviru velike akcije povodom Mesec dana šume.’
  -Sasvim je jasno da se,pohapšeni volonteri,zaprvo staraju za ugodniju budućnost novih naraštaja manijaka raznih vrsta.

 8. Tagore kaže:

  ”Kome zumbul u srpskoj avliji u hladu platana zamiriše, posle kiša u žbunju nišlijskih čistih parkića tikve mu same procvetaju” – javlja ”Radio Bundeva” kraj Nišave.

  Sima pandur sluša poruku, izlazi iz WC šolje i kaže: ”Ženo, opet me je daska udarila u glavu” !

 9. Miki kaže:

  Išao sam trasom i smatrao. U visini džbuna začuo sam vanbračno seksualno šuškanje. Prišo sam i naredio “Obustavi!”. Gornji subjekt mi je reko “Poljubiš me u dupe!”. Dok sam ga privodio u stanicu celo vreme me je vređao rečima: “Ne tuci me druže”.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *