njuz-autor

AUTOR: urednistvo

10. feb. 2011

Grupa Tap011 prolongirala rešavanje problema na Kosovu

I ne slute šta su uradili

BEOGRAD, 10.februar 2011, (Njuz) – Problem statusa Kosova je juče popodne bio na ivici da postane istorija nakon što je Slavko Stojković sa Novog Beograda (33) za vreme ispijanja kafe sa prijateljima slučajno došao na ideju kako da situaciju reši a da i Srbi i Albanci i međunarodna zajednica budu zadovoljni. Do toga ipak neće doći jer je gospodin Stojković već narednog momenta zaboravio o čemu je razmišljao dekoncentrisan iznenadnim ulaskom članova grupe Tap011 u kafić.

– Sedeo sam najnormalnije sa drugarima i raspravljao o nekim nebitnim stvarima, i onda sam iznenada doživeo neku vrstu prosvetljenja. Odjednom mi je sve bilo jasno u vezi sa Kosovom, sve kockice su se sklopile, i što se tiče istorije, sadašnjosti i budućnosti, odnosa različitih naroda koji tamo žive, kako da dođe do pomirenja, rešenje je bilo tako jednostavno i očigledno, a onda su u kafić ušli Goca, Ivana, Milan, Pera i onaj treći tip i potpuno me dekoncentrisali. Posle toga više nisam mogao da se setim ni šta sam doručkovao, a kamoli rešenja Kosovskog problema – izjavio je Stojković za Njuz.

Slavkov prijatelj Nenad je bio svedok čitavog događaja.

– Slavko je bio veoma ćutljiv tog dana, kao da je razmišljao o nečemu ozbiljnom, i odjednom je rekao ”Pa da! Naravno! Rešenje je tako očigledno!” i lupio šakom o sto. Već u sledećem trenutku mu je pogled odlutao začuđeno ka vratima i promrmljao je nešto kao ”Tapiri?” a tamo su stajali Goca Tržan, Ivana Negativ i ona tri tipa iz Tap011. Kada smo ga posle pitali šta je počeo da priča pre nego što su oni ušli, samo je odmahnuo glavom i rekao: ”Nemam pojma… Ej, ajde da se slikamo sa Tapirima!”

Svet nikada ranije u viševekovnoj istoriji neslaganja na Kosovu nije bio bliži rešenju ovog problema, ali je nenadani ulazak dens senzacije iz devedesetih u prostoriju vratio stvari na mrtvu tačku. Savet bezbednosti UN se nada da će Slavko ipak uspeti da se seti rešenja koje bi zaustavilo višedecenijsko krvoproliće i bezakonje na jednoj od najspornijih teritorija u svetu, a koje je zaboravio istog trenutka nakon što su tvorci megahitova ”Bunda, bunda” i ”Gaće, gaće” ušli i seli za sto do njegovog.

Podsećamo da je za sada 75 država članica Ujedinjenih Nacija priznalo Kosovo kao nezavisnu državu, da još 135 nije to učinilo, i da Tap011 spremaju svoj povratnički koncert u Areni ove godine ukoliko se sa Gocom dogovore oko honorara.

Viktor Marković

 1. kalavir kaže:

  E, jebi ga!!!
  Taman se ponadah…

 2. Kretino kaže:

  Tapri Li Li Liii!

 3. @kalavir

  pa sta ces, ne da nam se, drugi put…..

 4. Siptar kaže:

  Ja znam resenje!

  a to je:
  Priznanjte Nezavisno Kosovo i sve ce biti ok.
  :)

  1. gradimir pajic kaže:

   Kaži raji da si se šalio! Lupio si brate kao otvoren prozor. Izbacio si me iz ravnoteze brate! Isprovocirao si me da ti odgovorim. Da smo bliže platio bih turu pića, al da ćutiš.
   gledaj svoja posla, ima ko će to da reši.

 5. srki kaže:

  Eee bese li to i vodic za autostopere kroz galaksiju slicno poceo

 6. Vasoli kaže:

  I meni ovo mnogo lici na uvod autostoperskog vodica kroz galaksiju

 7. I meni ovo mnogo lici na uvod autostoperskog vodica kroz galaksiju

  1. webmasteryoda kaže:

   Još samo da je rečeno da je ovoga puta sve bilo u redu i da nema nikakve potrebe da neko nekoga prikucava na krst i onda bih definitivno pomislio da čitam Adamsa.

 8. Jordan kaže:

  Sto bi ono, narodni pripovedac Daglas Adams rekao, Kosovo je srce Srbije i problem sa njime je mali, ali je zato Srbija velika!
  I tako… Goco, osvesti se!

 9. Jovana kaže:

  Mali rip off Daglasa Adamsa ali ipak odličan tekst!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *