njuz-autor

AUTOR: urednistvo

07. feb. 2013

Grupa tinejdžera otišla u bioskop da se lepo ispriča

Tinejdžeri napominju da u bioskopu ne moraju da se nadvikuju kao u kafiću

NOVI SAD, 7. februar 2013, (Njuz) – Grupa tinejdžera iz Novog Sada kupila je danas karte za večernju projekciju filma “Sedam psihopata” u Areni Sinepleksu, pošto nigde u gradu ne mogu tako lepo da se ispričaju kao u bioskopu.

Kako Njuz saznaje, ova grupa mladih devojaka i momaka redovno posećuje novosadski bioskop zbog tihe atmosfere u kojoj ne moraju da se nadvikuju sa ostalim ljudima u objektu ne bi li se međusobno čuli i razumeli kada pričaju.

– Obožavamo bioskop i posećujemo ga što češće možemo jer nigde nije takva atmosfera – rekao je Srđan Petrović (15), učenik gimnazije Isidora Sekulić – Lokali u Novom Sadu su večito puni glasnih ljudi koji ne prestaju da urlaju, dobacuju gluposti i smeju se na sav glas, tako da čovek ne može ni sebe da čuje kako misli, a kamoli sagovornika pored – dodao je Srđan.

Pored kritikovanja svojih “nedovoljno vaspitanih sugrađana” i lokala koji sve svoje stolove drže “nabijene jedan pored drugog”, grupa tinejdžera objasnila je još da u bioskopu skoro uvek ima mesta i da im se za razliku od kafića, retko dešava da ih neko odmerava kada nešto prospu.

– Jeste ulaz malo skuplji nego u klubovima, ali tako opuštena atmosfera i provod nigde više u gradu nema da se nađe. Naravno, ima i ovde smarača i pozera koji kao slažu neke face, glume nešto, ali opet na kraju čovek odmori i dušu i telo, napuni baterije za niz narednih dana – rekla je Katarina Matić (15).

Tinejdžeri su dodali da kada se slučajno desi da nema mesta u bioskopu, oni onda posećuju pozorište, ali im “to nekako nije to”.

Goran Mirković

 1. Ja sam kaže:

  Поворке су Богом дано место за несметано ћаскање.
  Још ако не познајете предводника, који се једини вози, или нисте на његовом месту, уживање је тим веће. А и после може и добро да се попије. Атмосфера се толико на крају опусти да се питамо ко је са чије стране младенаца.
  У стварност нас врати попово ,,Слава му”.

 2. Tagore kaže:

  Ulica Narodnog Fronta, nesagoreli bioskop ”ODEON”, a zašto bleje?

 3. edukovani menadzer kaže:

  Biblioteke su isto mirno mesto gde covek moze da dodje i na miru se isprica.

  1. Jelena kaže:

   U biblioteci se peva, ako si neupućen pitaj Acu Lukasa!

 4. Tagore kaže:

  Srbo zna gde je bioskop ”Odeon’, pa su zbog toga i pronađeni paraziti u somu i smuđu u Dunavu i Nišavi.
  Mogu se zaraziti i neki već zaraženi ljudi.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *