nazad na vrh

Grupa tinejdžera uhvaćena kako iza škole udiše čist vazduh iz plastičnih kesa

Trenutno se utvrđuje kako su tinejdžeri nabavili čist vazduh

BEOGRAD, 16. januar 2020, (Njuz) – Grupa tinejdžera zatečena je rano jutros kako u parku iza jedne beogradske škole udiše čist vazduh iz plastičnih kesa, nakon čega su hitno obavešteni školsko osoblje i roditelji.

Školski policajac uhvatio je četvoro srednjoškolaca dok su konzumirali opasnu supstancu i to iz plastičnih kesa, koje su takođe odnedavno zabranjene u trgovinama širom Srbije.

– Primetio sam grupicu u parku i prišao malo bliže da vidim šta rade. Ispostavilo se da između njih, od ruke do ruke, kruži kesa sa neidentifikovanim sadržajem, koji su oni željno udisali. Pomislio sam za trenutak da se lepak opet vratio u modu, ali ne, bilo je to nešto još strašnije. Negde su našli čist vazduh i krišom ga udisali – naveo je policajac.

Prema njegovim rečima, u toku je provera da li ima još đaka koji su došli u dodir sa čistim vazduhom.

Uprava škole hitno je pozvala roditelje četvoro izgrednika, a u toku je utvrđivanje svih okolnosti pod kojima su učenici došli do čistog vazduha, s obzirom na to da je u pitanju vrlo retka supstanca koju u Srbiji nije jednostavno nabaviti.

Nenad Milosavljević

Miroslav Vujović

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. Ово је само за КПД. Најстрожи надзор! Поновити све вакцине. Родитељима забранити посете бар на годину дана. Само оштро и напредно.

  2. To je u skladu sa merama ministarstva da škole usklade svoj rad srazmerno porastu zagadjenja!

  3. Sva sreca da udisu organski-biorazgradiv vazduh…! Mladost-ludost…

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix