Trenutno se utvrđuje kako su tinejdžeri nabavili čist vazduh
njuz-autor

AUTOR: urednistvo

16. jan. 2020

Grupa tinejdžera uhvaćena kako iza škole udiše čist vazduh iz plastičnih kesa

BEOGRAD, 16. januar 2020, (Njuz) – Grupa tinejdžera zatečena je rano jutros kako u parku iza jedne beogradske škole udiše čist vazduh iz plastičnih kesa, nakon čega su hitno obavešteni školsko osoblje i roditelji.

Školski policajac uhvatio je četvoro srednjoškolaca dok su konzumirali opasnu supstancu i to iz plastičnih kesa, koje su takođe odnedavno zabranjene u trgovinama širom Srbije.

– Primetio sam grupicu u parku i prišao malo bliže da vidim šta rade. Ispostavilo se da između njih, od ruke do ruke, kruži kesa sa neidentifikovanim sadržajem, koji su oni željno udisali. Pomislio sam za trenutak da se lepak opet vratio u modu, ali ne, bilo je to nešto još strašnije. Negde su našli čist vazduh i krišom ga udisali – naveo je policajac.

Prema njegovim rečima, u toku je provera da li ima još đaka koji su došli u dodir sa čistim vazduhom.

Uprava škole hitno je pozvala roditelje četvoro izgrednika, a u toku je utvrđivanje svih okolnosti pod kojima su učenici došli do čistog vazduha, s obzirom na to da je u pitanju vrlo retka supstanca koju u Srbiji nije jednostavno nabaviti.

Nenad Milosavljević

Miroslav Vujović

  1. Радојица kaže:

    Ово је само за КПД. Најстрожи надзор! Поновити све вакцине. Родитељима забранити посете бар на годину дана. Само оштро и напредно.

  2. milan (nisam odavde) kaže:

    To je u skladu sa merama ministarstva da škole usklade svoj rad srazmerno porastu zagadjenja!

  3. voya montoya kaže:

    Sva sreca da udisu organski-biorazgradiv vazduh…! Mladost-ludost…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *