GSP traži snažne, stabilne osobe, spremne za timski rad i sposobne da funkcionišu pod pritiskom
njuz-autor

AUTOR: Bojan Savic

29. jan. 2019

GSP zapošljava 40 gurača autobusa

BEOGRAD, 29. januar 2019, (Njuz) – Gradsko saobraćajno preduzeće Beograd uskoro će dobiti 40 gurača autobusa i tako rešiti probleme koji nastaju zbog velikih snežnih nanosa po ulicama, najavljuju beogradske vlasti.

– Uz opoziciju, sneg je najveći neprijatelj Beograđana tokom zime. To smo videli prethodnih nekoliko dana tokom kojih je Beograd bio pogođen nezapamćenim padavinama. Gradska vlast čini sve kako bi sprečila ponavljanje nemilih situacija i njihovu zloupotrebu u političke svrhe – kaže zamenik gradonačelnika Goran Vesić

– Na meteorološku situaciju ne možemo da utičemo, ali zato možemo da sprečimo posledice nepovoljnih vremenskih uslova. Razmišljamo strateški, preventivno, kako bismo naredni sneg dočekali potpuno spremni. Gurači autobusa će biti podeljeni u mobilne ekipe, dežuraće na različitim lokacijama po gradu odakle će moći da hitro priteknu u pomoć zaglavljenom autobusu i tako spreče saobraćajne gužve – objašnjava on.

GSP će narednih dana raspisati konkurs za prijem novih radnika, a trenutno traje utvrđivanje kriterijuma koje kandidati moraju da ispune.

– Potrebne su nam snažne, stabilne osobe, spremne za timski rad i sposobne da funkcionišu pod pritiskom. Zauzvrat nudimo dobru platu i vrhunske uslove rada. Gurači autobusa će imati svoju teretanu i ličnog trenera koji će im pomagati u razvijanju neophodnih mišića i veština – poručuje Vesić i dodaje da će grad uskoro raspisati i tender za nabavku adekvatnih rukavica i čizama otpornih na zimske uslove i klizanje.

Bojan Savić

  1. Djura kaže:

    Ti guraci su garantovano tehnoloski visak DJilasovih firmi,i on ih uvalio GSP_u!

  2. voya montoya kaže:

    Prodajem povoljno kineske cizme zimska sara,bas preteklo 40 pari uglavnom veci brojevi…sifra :Tender Inovator

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *