nazad na vrh

Hakeri odbili da ukradu novu epizodu “Nemanjića”

Hakeri su od krađe odustali posle brojnih molbi koje su dobili od gledalalaca i korisnika torenta

BEOGRAD, Grupa hakera, koja je prošle godine ukrala jednu neemitovanu epizodu serije “Game of Thrones”, odbila je da ukrade novu epizodu serije “Nemanjići”.

Kako je saopštila ova hakerska grupa, od krađe su odustali posle brojnih molbi koje su dobili od gledalaca i korisnika torenta.

– Znate kako. Krađa neemitovane epizode “Nemanjića” od RTS-a i nije neki hakerski poduhvat, ali smo to hteli da uradimo čisto treninga radi, da ostanemo u formu. Međutim, posle 31. decembra dobili smo na stotine mejlova i poruka u kojima nas ljudi mole da to ne radimo jer im je i prva epizoda previše i da nemaju želju da gledaju sledeću – kaže jedan od hakera.

Hakeri navode da im u početku nije bilo jasno o čemu se radi, ali da im je sve bilo jasno pošto su odgledali prvu epizodu.

Bane Grković

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. Ma garant je to Bjela namestio!

  2. Али зато ће дећки са Максимира максимално рабит тај серијал као доказни материјал да су противу Срба сва средства дозвољена.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix