njuz-autor

AUTOR: Bojan Savic

13. jan. 2017

Haradinaj pušten jer je utvrđeno da nije Srbin

PARIZ, 13. januar 2017, (Njuz) – Francuski sud odlučio je da iz zatvora pusti bivšeg komandanta OVK Ramuša Haradinaja pošto je utvrđeno da on nije Srbin.

Haradinaj je uhapšen po međunarodnoj poternici Interpola, a njegov slučaj je izazvao veliku pažnju javnosti.

– Francuska policija je delovala u skladu sa svojim međunarodnim obavezama i uhapsila Ramuša Haradinaja koji je, potom, zadržan u pritvoru – kažu u francuskom ministarstvu pravde – Ovo je vrlo važan i komplikovan slučaj i sud je, u potpunosti, postupao u skladu sa međunarodnim pravom. Haradinaj je optužen za najteže ratne zločine počinjene tokom sukoba na Kosovu. Sud je saslušao sve svedoke, pažljivo procenio sve raspoložive dokaze, a pošto je nedvosmisleno utvrdio da Haradinaj nije Srbin preostalo mu je samo da ga pusti na slobodu – stoji u zvaničnom saopštenju.

Francuska policija se izvinila Haradinaju zbog doživljenih neprijatnosti i poželela mu prijatan boravak u ovoj zemlji. Takođe, zahvalili su mu se jer niko od policajaca koji su učestvovali u njegovom privođenju još nije nestao.

Bojan Savić

 1. Ja sam kaže:

  Znaci zato je aca jos uvek na slobodi.

 2. zeks kaže:

  Mislim da gresite.Nije Haradinaj pusten zato sto nije Srbin, nego zato sto je Francuska visoko civilizovana i uredjena zemlja gde se postuju sve zakonske odredbe i gde je strogo zabranjeno drzanje divljih zivotinja u zatocenistvu.

 3. max kaže:

  Jeste Srbin jer ima drzavljanstvo Srbije kao i svaki drugi Kosovar jer je Kosovo u sastavu Srbije.

 4. ... kaže:

  Je l’ to ona budalaština mrze nas jer smo Srbi? Ko je ciljna grupa ovog đubreta od teksta, Obrazovci? U Srbiji definitivno više niko nije normalan.

  1. sve vas mrzim kaže:

   Učini svima uslugu i ubij se odmah pobačeno kopile

  2. Радојица kaže:

   Ало, друже, погрешио си сајт!

 5. voya montoya kaže:

  Poslednjih sedam dana stalno ga puštaju na svim TV stanicama,zasenio je Premijera po gledanosti i zastupljenosti…Ali od danas,Alexandar uzvraća udarac…Uprkos zaledjenosti Srbije.Vratio se naš Ledo-lomac!!!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *