njuz-autor

AUTOR: urednistvo

20. jul. 2020

Hipohondar preventivno umro

Jovan Stojković (38), hipohondar iz Negotina preventivno je umro, saznaje Njuz iz dobro obaveštenih izvora.

Stojkovićevo beživotno telo pronašle su komšije, koje tvrde da ga niko od početka epidemije niko nije video. Kako kažu, nije se javljao na telefon u strahu da će sagovornik kinuti i zaraziti ga. Sumnja se da je još vest o prvom slučaju korona virusa u Srbiji bila kobna.

Stojković je napisao oproštajno pismo, koje ekskluzivno prenosimo u celosti.

“Dragi moji najbliži, prijatelji i komšije, građani Srbije,

Ovako više ne ide. U mislima sam preležao skoro sve bolesti koje su poznate čovečanstvu. Od malih boginja, sve do hepatitisa i želim da znate da me život nije štedeo. Ne znam ni ko me zeznuo da upišem medicinski fakultet. Tokom studija nije pomogla ni farmakologija ni imunologija. Sve bolesti koje sam preležao su me dovele na ivicu života i smrti. Tako živim sa nekim hroničnim bolestima decenijama, trudim se da ne dolazim u kontakt sa zarazama, sve je teže i teže. Ne mogu dalje.

Izolovao sam se poslednjih meseci, čim se pojavio običan sezonski grip, i zarazio me penzioner iz priloga jutarnjeg programa na Pinku, koji je kinuo direktno u kameru. Ne znam šta mi bi da uključim TV u sred izolacije. Visoka temperatura me je strefila već nakon pola sata i počelo je preznojavanje. Borio sam se sa gripom, i delovalo je da ću još jednom uspeti da se izvučem, ali sam u međuvremenu pročitao sve što postoji o korona virusu. Već nakon provih nekoliko stotina stranica je krenuo nekontrolisan kašalj, koji će me dokusuriti. Nema nazad. Ne znam ni kako ću ovo pismo završiti, ruke su sve nemoćnije.

Čuvajte se, neka vam je Bog u pomoći”, stoji u pismu.

Uroš Bogdanović

  1. Ja sam kaže:

    Bolje ziv bez korone nego mrtav sa koronom.

  2. voya montoya kaže:

    Steta , mogao je biti angazovan kao analiticar Kovid posasti…pogotovu izmedju dva talasica i uoci jesenjeg cunami efekta…

  3. Zdravko kaže:

    Što je sigurno sigurno, namerno ste izabrali ovo ime, hahaha, barabe providne, ajd uzdravlje.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *