njuz-autor

AUTOR: Bojan Savic

12. apr. 2013

Hipohondar traži da ga sahrane u lekovitom blatu

Tražio da temperatura blata bude između 30 i 40 stepeni što je optimalno za zdravlje

KRALJEVO, 12. april 2013, (Njuz) -Zdravko Jevtić (45), kojeg komšije smatraju najvećim hipohondrom u Kraljevu, odlučan je u nameri da i posle smrti sačuva svoje zdravlje pa od svoje rodbine traži da, kada za to dođe vreme, bude sahranjen u lekovitom blatu.

Iako lekari tvrde da je Zdravko potpuno zdrav on je ubeđen da kriju istinu od njega i da boluje od neke nepoznate bolesti koja će uskoro biti fatalna po njega.

– Danima me probada sa leve strane, a ni jetra mi nije baš najbolje. Lekari me teše i tvrde da njihovi nalazi pokazuju da mi ništa ne fali, ali oni samo ne žele da me šokiraju – tužno priča Zdravkom koji dodaje da se pomirio sa svojom sudbinom i da samo želi da na onom svetu bude što zdraviji pa je sahranjivanje u lekovitom blatu logičan izbor.

– Ceo život se borim sa virusima, bakterijama, raznim alergijama. Lekovito blato će mi omogućiti da bar na onom svetu budem zdrav. To će biti blagotvorno i za moje kosti koje bi u suprotnom mogla uhvatiti reuma.

Zdravko trenutno ispituje karakteristike lekovitih blata po srpskim banjama kako bi pronašao ono koje najviše odgovara njegovim zahtevima. Kako saznaje Njuz, on insistira da bude sahranjen u blatu koje ima konstantnu temperaturu između 30 i 40 stepeni što smatra optimalnim za očuvanje dobrog zdravlja. Pored svega ovoga on od svojih najbližih traži da sa njim sahrane nekoliko vrsta čajeva i koju glavicu belog luka, jer sadrži selen, koje dobar regulator krvnog pritiska.

Bojan Savić

 1. Stanarević kaže:

  Gegen den Tod ist kein Kraut gewachsen…

 2. bik koji sjedi kaže:

  sto pise hipohondru na grob? jesam li vam rekao!

 3. Miroslav kaže:

  Ode muškarac kod lekara i kaže doktoru:
  – Doktore, imam sidu, da li ima ikakvog leka?
  Doktor:
  – Paaaa, mogao bi da odes u Igalo i da se mažeš blatom….
  Pacijent:
  – Doktore, hoće li to da pomogne?
  Doktor:
  – Neće, al’ ćeš da se navikneš na zemlju!

 4. vera kaže:

  kako da dodjem do gospodina

  1. tito kaže:

   sta ce ti gospodin?bolje uzmi “budalu”.

 5. Malo ja sam kaže:

  Bar ce crvici od njega da budu zdravi.
  P.S.
  Molim Zdravkove najblize da mi jave gde ce biti ublacen.
  Trebaju mi genetski crvi za pecanje domacih riba.

 6. ariela kaže:

  A secam se jedne knjige o gospodinu koji je bio u banji pa ga spopala jedna dobrodrzeca gospodja da vode ljubav…on se otimao koliko je mogao al ona bas zaskocila pa ne pusta…na kraju pritisnut njenim telom je cvileo: nemoj nemoj zabranio mi doktor dok pijem vodu…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *