nazad na vrh

Hipohondar traži da ga sahrane u lekovitom blatu

Tražio da temperatura blata bude između 30 i 40 stepeni što je optimalno za zdravlje

KRALJEVO, 12. april 2013, (Njuz) -Zdravko Jevtić (45), kojeg komšije smatraju najvećim hipohondrom u Kraljevu, odlučan je u nameri da i posle smrti sačuva svoje zdravlje pa od svoje rodbine traži da, kada za to dođe vreme, bude sahranjen u lekovitom blatu.

Iako lekari tvrde da je Zdravko potpuno zdrav on je ubeđen da kriju istinu od njega i da boluje od neke nepoznate bolesti koja će uskoro biti fatalna po njega.

– Danima me probada sa leve strane, a ni jetra mi nije baš najbolje. Lekari me teše i tvrde da njihovi nalazi pokazuju da mi ništa ne fali, ali oni samo ne žele da me šokiraju – tužno priča Zdravkom koji dodaje da se pomirio sa svojom sudbinom i da samo želi da na onom svetu bude što zdraviji pa je sahranjivanje u lekovitom blatu logičan izbor.

– Ceo život se borim sa virusima, bakterijama, raznim alergijama. Lekovito blato će mi omogućiti da bar na onom svetu budem zdrav. To će biti blagotvorno i za moje kosti koje bi u suprotnom mogla uhvatiti reuma.

Zdravko trenutno ispituje karakteristike lekovitih blata po srpskim banjama kako bi pronašao ono koje najviše odgovara njegovim zahtevima. Kako saznaje Njuz, on insistira da bude sahranjen u blatu koje ima konstantnu temperaturu između 30 i 40 stepeni što smatra optimalnim za očuvanje dobrog zdravlja. Pored svega ovoga on od svojih najbližih traži da sa njim sahrane nekoliko vrsta čajeva i koju glavicu belog luka, jer sadrži selen, koje dobar regulator krvnog pritiska.

Bojan Savić

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
 1. Gegen den Tod ist kein Kraut gewachsen…

 2. sto pise hipohondru na grob? jesam li vam rekao!

 3. Ode muškarac kod lekara i kaže doktoru:
  – Doktore, imam sidu, da li ima ikakvog leka?
  Doktor:
  – Paaaa, mogao bi da odes u Igalo i da se mažeš blatom….
  Pacijent:
  – Doktore, hoće li to da pomogne?
  Doktor:
  – Neće, al’ ćeš da se navikneš na zemlju!

 4. kako da dodjem do gospodina

 5. Bar ce crvici od njega da budu zdravi.
  P.S.
  Molim Zdravkove najblize da mi jave gde ce biti ublacen.
  Trebaju mi genetski crvi za pecanje domacih riba.

 6. A secam se jedne knjige o gospodinu koji je bio u banji pa ga spopala jedna dobrodrzeca gospodja da vode ljubav…on se otimao koliko je mogao al ona bas zaskocila pa ne pusta…na kraju pritisnut njenim telom je cvileo: nemoj nemoj zabranio mi doktor dok pijem vodu…

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix