nazad na vrh

Hipster napravio zalihe čija semenki, avokada, vegi ćuftica i zanatskog piva

Hipster oduševljen što će sam sklapati nameštaj

DONJI DORĆOL, 15. mart 2020, (Njuz) – Petar Jovanović Pjer, mladi hipster iz Kruga dvojke, načinio je danas poveće zalihe čija semenki, avokada, vegi ćuftica i zanatskog piva, saznaje Njuz.

Ovaj hipster kaže da danima uopšte nije bio upoznat sa dešavanjima u zemlji i svetu, jer već mesecima nema mobilni, pa se informiše iz starih brojeva Politike koje je pronašao u dedinom podrumu, ali da je juče shvatio da se nešto ozbiljno sprema, kada je u svom komšiluku video ljude sa velikih kesama punim namirnica.

– Pozvao sam nekoliko svojih prijatelja, ali ih nisam dobio odmah, jer i oni imaju samo fiksni, da bih tek uveče saznao da je čitav svet u panici zbog nekog novog virusa. Rekli su mi da ćemo možda svi biti danima u kućnoj izolaciji, što me je jako uplašilo jer sam u stanu imao samo kinou, integralno brašno i nekoliko pakovanja ražanih pahuljica – otkriva ovaj mladi hipster, koji je momentalno otišao o obližnju prodavnicu organske hrane.

– Srećom, narod još uvek nije počeo masovno da kupuje čija semenke i avokado. Čak čujem da su ljudi ovih dana češće kupovali piletinu nego vegi ćuftice. Uspeo sam na kraju da nađem i nekoliko flašica sjajnog kraft piva. Ako ću već danima biti u karantinu, lakše će mi biti ako uz sočivo mogu da popijem jedan dobar citrusni Pale Ale, a uz neku jaču hranu, poput vegi ćuftica, neku IPA-u, ukusa poput korpe pune plodova koji simfonično eksplodiraju u sudaru sa našim čulima – orktiva nam ovaj mladi hipster.

Pjer kaže da sumnja da mu izolacija neće teško pasti i da će većinu vremena provoditi u sviranju ukulelea.

Marko Dražić

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. Zalihe natrulih raskomadanih lešina u zamrzivaču i frižider pun kravljih izlučevina su nažalost normalizovana pojava koja nije podložna ismevanju.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix