Hipster oduševljen što će sam sklapati nameštaj
njuz-autor

AUTOR: urednistvo

15. mar. 2020

Hipster napravio zalihe čija semenki, avokada, vegi ćuftica i zanatskog piva

DONJI DORĆOL, 15. mart 2020, (Njuz) – Petar Jovanović Pjer, mladi hipster iz Kruga dvojke, načinio je danas poveće zalihe čija semenki, avokada, vegi ćuftica i zanatskog piva, saznaje Njuz.

Ovaj hipster kaže da danima uopšte nije bio upoznat sa dešavanjima u zemlji i svetu, jer već mesecima nema mobilni, pa se informiše iz starih brojeva Politike koje je pronašao u dedinom podrumu, ali da je juče shvatio da se nešto ozbiljno sprema, kada je u svom komšiluku video ljude sa velikih kesama punim namirnica.

– Pozvao sam nekoliko svojih prijatelja, ali ih nisam dobio odmah, jer i oni imaju samo fiksni, da bih tek uveče saznao da je čitav svet u panici zbog nekog novog virusa. Rekli su mi da ćemo možda svi biti danima u kućnoj izolaciji, što me je jako uplašilo jer sam u stanu imao samo kinou, integralno brašno i nekoliko pakovanja ražanih pahuljica – otkriva ovaj mladi hipster, koji je momentalno otišao o obližnju prodavnicu organske hrane.

– Srećom, narod još uvek nije počeo masovno da kupuje čija semenke i avokado. Čak čujem da su ljudi ovih dana češće kupovali piletinu nego vegi ćuftice. Uspeo sam na kraju da nađem i nekoliko flašica sjajnog kraft piva. Ako ću već danima biti u karantinu, lakše će mi biti ako uz sočivo mogu da popijem jedan dobar citrusni Pale Ale, a uz neku jaču hranu, poput vegi ćuftica, neku IPA-u, ukusa poput korpe pune plodova koji simfonično eksplodiraju u sudaru sa našim čulima – orktiva nam ovaj mladi hipster.

Pjer kaže da sumnja da mu izolacija neće teško pasti i da će većinu vremena provoditi u sviranju ukulelea.

Marko Dražić

 1. Aleksandra kaže:

  Zalihe natrulih raskomadanih lešina u zamrzivaču i frižider pun kravljih izlučevina su nažalost normalizovana pojava koja nije podložna ismevanju.

  1. Vegun kaže:

   Hahahahahah treba i vas sektaše u frižider :D

  2. sale kaže:

   oho, trigerovani vegetarijanac :)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *