Hipster oduševljen što će sam sklapati nameštaj
njuz-autor

AUTOR: Marko Drazic

10. aug. 2017

Hipster otišao u Forma Ideale

BEOGRAD, 10. avgust 2017, (Njuz) – Petar Jovanović Pjer, mladi hipster sa Donjeg Dorćola, proveo je celo današnje prepodne u prodavnici Forma Ideale na Dušanovcu, saznaje Njuz.

On kaže da nikada ranije nije bio u prodavnici nameštaja i da je otkrio čitav jedan novi svet.

– Još pre nekoliko dana sam, dok sam čitao novine kod berbera, odlučio da u četvrtak 10. avgusta odem u Forma Ideale. Dvoumio sam se između ove prodavnice i Simpa, ali sam se ipak opredelio za Formu, jer tu sam sklapaš nameštaj. Potpuno sam, sa svojih deset prstiju, eventualno pozoveš nekog drugara da ti pomogne, kao kad recimo menjaš sijalicu – otkriva ovaj mladi hipster koji je nekoliko svojih fotografija iz ovog salona nameštaja okačio na Instagram sa haštagovima #otvaranje #retro #samsvojmajstor.

– Prodavac me je malo čudno gledao kada sam mu tražio policu za ploče i komodu gde mogu da držim svoja tri polaroid fotoaparata i unikatni nakit koji moja devojka pravi, ali mi je pokazao nešto što bi moglo da pomogne. Žao mi je što sam zaboravio da ga pitam da li se nameštaj pravi od recikliranog drveta – kaže ovaj mladi hipster.

Marko Dražić

 1. milan (nisam odavde) kaže:

  Pa ovi moderni Srbi stvarno ništa ne znaju. Nije ni čudo da je lično predsednik države morao da napiše uvod za katalog!

  1. Ja sam kaže:

   I uputstvo za sklapanje oklagije, na stotinjak strana.

 2. Malo mnogo kaže:

  Vala i ta Ikea je mogla i da plati neku reklamu,a ne da je reklamira lično predsednik Srbije.Reklame kod nas koštaju od 300 do 400 evra,pa nek se otvore za toliko ionako su lokaciju dobili džabe.

 3. Aleksandar Хејтер kaže:

  Са сваким купљеним комадом намештаја у Форма Идеале од наше земље одустане по један страни инвеститор.

 4. voya montoya kaže:

  Gledam ovaj MEBLO inventar, u moje registrovano domacinstvo,i kao vremeplohovom se distanciram od SNS epohalnih dostignuca…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *