Svi moji prijatelji imaju fiksne telefone preko kojih komuniciraju i ja se, kao jedini koji koristim mobilni, osećam pomalo izopšteno i odbačeno
njuz-autor

AUTOR: Sponzorisan tekst

01. nov. 2017

Hipster uzeo stambeni kredit da bi imao gde da uvede fiksni telefon

BEOGRAD, 1. novembar 2017, (Njuz) – Mladi beogradski dizajner Filip Zec (27) odlučio je da podigne stambeni kredit kako bi mogao da uvede fiksni telefon, što mu je davnašnja želja.

Zec je odlučio da iskoristi ponudu banke koja ne naplaćuje troškove obrade kredita i po povoljnim uslovima dođe do stana, a tako i do svog fiksnog telefona.

– Svi moji prijatelji imaju fiksne telefone preko kojih komuniciraju i ja se, kao jedini koji koristim mobilni, osećam pomalo izopšteno i odbačeno. Nedostaje mi da okrenem nulu kad je loš signal, želim da i ja kupim crveni vintidž „Iskra“ telefon na buvljaku i želim da i ja sedim kod kuće jer očekujem važan poziv. Sve to, međutim, nije moguće ukoliko nemate svoj stan. Zato sam prvo morao da kupim stan, a uskoro ću pokrenuti i proceduru za dobijanje fiksnog priključka – naveo je Filip Zec.

Filip je kod Vojvođanske banke za stan podigao kredit u iznosu od 80.000 evra koji će otplaćivati 20 godina, a pošto mu banka nije naplatila obradu zahteva za kredit, uštedeo je novac za kupovinu različitih fiksnih telefonskih uređaja.

– Iako se ljudi često muče sa odabirom stana i dugo tragaju za onim što im u potpunosti odgovara, ja sam taj deo posla vrlo brzo završio. Mnogo više vremena sam potrošio na potragu za fiksnim telefonima i odabirom najlepših, najzanimljivijih i najretro uređaja – objasnio nam je mladi dizajner i dodao da će preostali novac potrošiti na najmodernije vintidž šustikle i miljee koji će biti podloga za fiksni telefon.

Nenad Milosavljević

 1. milan (nisam odavde) kaže:

  Svašta!
  Pa bolje da se uselio u neku gajbu, gde je baš umro neko sa postojećim fiksnim telefonom. A onda pare izneo (9 puta po 9.000) u Bugarsku i tamo kupio neke stanove. Državu imovina u inostranstvu ne interesuje, a ako banka dodje da pleni, ne pita čije je!

 2. Ja sam kaže:

  Zec je u dvoristu zgrade poceo da kopa bunar, a i septicku jamu.

 3. peric kaže:

  Hipsteri jedini normalni u ovoj dziberionici.

 4. Sasa kaže:

  Nek menja stan za kucu, pa da moze i bezicni da koristi po dvoristu.

 5. stručnjak kaže:

  zezajte se ali je iskra telefon bio najbolji dizajn početkom 80 tih i naalazi se kao jedan od eksponata savremene umetnosti u muzeju MOMA u novom jorku sad.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *