Vozačima Hitne pomoći stresna vožnja po uskim vračarskim ulicama
njuz-autor

AUTOR: Marko Drazic

11. apr. 2017

Hitna pomoć: Ne možemo da intervenišemo u opštinama u kojima je pobedio Saša Janković

BEOGRAD, 11. april 2017, (Njuz) – Gradski zavod za hitnu medicinsku pomoć saopštio je danas da u narednom periodu neće biti u stanju da interveniše u centralnim beogradskim opštinama u kojima je pobedu na izborima odneo Saša Janković.

Portparolka Hitne pomoći Nada Macura izjavila je za Njuz da se vozila hitne pomoći već danima otežano kreću po Vračaru, Savskom vencu i Starom gradu, zbog čega do daljnjeg neće voziti po ovim krajevima.

– Brojni građani na ovim opštinama prelaze ulicu van pešačkog prelaza, nekad parkiraju vozila uz kolovoz i upale sva četiri migavca, a dešava se i da njihovi kućni ljubimci izlete na put. Naši vozači se svakodnevno stresiraju kada moraju da voze uskim ulicama na ovim opštinama, zbog čega smo doneli odluku da ubuduće ignorišemo pozive sa Vračara, Starog grada i Savskog venca – izjavila je Macura.

Ona kaže da ovo nikako ne znači da Hitna pomoć neće ukazati pomoć građanima sa ovih opština.

– Sve što građani treba da urade jeste da odu sa ovih opština kod svojih prijatelja ili rođaka na Zvezdari, Voždovcu, Novom Beogradu, ili nekom drugom kraju i naša vozila će za čas stići do njih – kaža portparolka Hitne pomoći.

Ona navodi da, koliko je njoj poznato, osim u Beogradu sanitetska vozila imaju problem da se probiju do građana i u Senti i u Čajetini.

Marko Dražić

 1. milan (nisam odavde) kaže:

  Nema to veze sa Sašom. Njihov glavni paramedik ukazuje pomoć isključivo na televizijskim studijima i svako kome je pomoć potrebna lepo neka dodje i biće mu pružena! (Umesto zdravstvene poneti člansku kartu)!

 2. Ja sam kaže:

  Posle narednih gradskih izbora macurina Hitna pomoc ce biti ukinuta.

  1. Ja sam kaže:

   “Nama je najfrekventnije doba dana upravo od 19 do 22 sata, a tada se odvijaju protesti”, kazala je Macura

   Originalna nadina izjava je sama po sebi dovoljno njuzmaticna.

  2. scoby kaže:

   Tako je, radice samo u ulici Gospodara Kralja Alexandra Vucica…

   1. Ja sam kaže:

    Sumnjivo mi ovo tvoje vreme komentarisanja, 22:10…hm?

 3. Ariela kaže:

  Da se nadovezem na prethodnu temu, ovi neposlusni iz centra pored saobracajnih prekrsaja i nedopustivog ponasanja ne gledaju uopste tv Happy, sto je van svake pameti…bojim se da ce se tu stvoriti neki cvor neka teska smetnja za dalji napredak demokratije…nemojte posle da nisam ukazivala na to…ccc

 4. sasa kaže:

  Jos malo pa ce svi koji su bili protiv Vucica da budu registrovani i izvedeni na poligraf, da se vidi za koga oni to rade. Pa onda na preki sud i kazna (goli otok) Prinudni rad u okviru projekta, Beograd na vodi.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *