nazad na vrh

Hologram Brusa Vilisa prebio Emira Kusturicu na generalnoj probi otvaranja Kustendorfa

hologram Brusa Vilisa je neplanirano udario poznatog srpskog reditelja glavom u nos

MOKRA GORA, 4. januar 2013, (Njuz) – Hologram popularnog američkog glumca Brusa Vilisa neplanirano je pretukao Emira Kusturicu na generalnoj probi ceremonije otvaranja šestog po redu filmskog festivala Kustendorf u Drvengradu, saznaje Njuz.

Montirani hologram, koji je na zidu crkve specijalnim projektorom trebalo da simulira sukob između Brusa Vilisa i Emira Kusturice, neočekivano je uputio poznatom srpskom reditelju duhovitu doskočicu na engleskom, zatim ga oborio na zemlju dobro plasiranim udarcem glavom u nos i nastavio da ga šutira dok leži.

– Ne znam kako se ovo desilo. Nije bilo ovako isprogramirano, – rekao je vidno povređeni Emir.  – Znao sam da je Vilis uživo opasan, ali nisam znao da isto važi i za njegov hologram, čak i u ovim godinama. Da sam to znao, nikada ne bih ovako nešto ni pokušavao. – dodao je Kusturica.

Pesničenje glumca i reditelja probao je da prekine Emirov sin Stribor, ali je hologram Brusa Vilisa uspeo da nadvlada i njega iznenadnim manevrom, praćenim veštom igrom reči. Sukob je prekinut tek pošto se ostatak tehničke ekipe umešao i skinuo prozirnu siluetu popularnog američkog glumca sa Emira i njegovog sina Stribora.

Nakon ovog incidenta i zaključka da rukuju nepouzdanom tehnologijom, poznati reditelj rekao je da će scenario svečane ceremonije otvaranja filmskog festivala biti ipak izmenjen.

– Umesto fizičkog sukoba između američkog glumca i mene, posetioci Kustendorfa moći će 16. januara da uživaju u brojnim prozivkama na konto toga što Demi Mur voli mlađe muškarce, koje ću čitati njegovom hologramu sa velike udaljenosti, – rekao je Kusturica.

Goran Mirković

  1. Bas lepo, srpsko, ime ovog festivala.

  2. Ja bi’ ubacio Batin hologram, i to onaj crno-beli sa sve shmajserom. :p

  3. Čak Noris – vrhunski trener holograma!!!!

  4. Ali, ostao je nesavladan kustin “super ego”!

  5. sredili ameri kustu ko bin ladena

  6. Nije fer da Brus ima taj hologram a Kusta goloruk.

  7. То је сасвим могуће, ја сам чуо да је холограм Ћобрице Досића претукао астралну пројекцију Биљане Коксановић. Кажу да три дана није могла ништа да протера кроз нос, мада ни матори није много добро прошао.

  8. Da nije Pera Lukovic glumio Brus Vilisa?

  9. Ma to se samo Pera Lukovic prerusio u Brusa Vilisa.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix