njuz-autor

AUTOR: urednistvo

26. aug. 2022

Homofob odlučio da ovogodišnji Prajd dočeka u krugu svojih najbližih homofoba

KOSJERIĆ, 26. avgust 2022, (Njuz) – Stanko Vuletić (34), nezaposleni homofob iz Kosjerića, odlučio je da ovogodišnji Prajd ne dočekuje organizovano na ulicama Beograda, već da doček upriliči za sebe i svoje najmilije homofobe kod kuće.

Vuletić za Njuz kaže da su mu malo dosadili organizovani dočeci Prajda da “to više nema tu draž”.

– Nekada su dočeci bili stvarno dobro organizovani, gostovale su velike zvezde homofobije kao što su Mladen Obradović, Miša Vacić, Boško Obradović… besplatno su se delile rakija, palice, kamenice, baklje i provod bi trajao po ceo dan – priseća se sa setom u pogledu Vuletić.

On navodi da je na više stejdževa u centru prestonice bilo različitih programa i da je svako mogao da odabere ono što želi.

– Na jednoj lokaciji je bilo gađanje pedera kamenica, na drugoj razbijanje izloga i žardinjera, treća je bila namenjena ljubiteljima bakljada, na četvrtoj ste mogli da se tučete sa policijom…bila je to jedna onako baš svetkovina za svačiji ukus – objašnjava sagovornik Njuza.

On kaže da je prestao da ide na doček Prajda kada su se pojavili neki novi, moderniji izvođači koji se njemu ne sviđaju.

– Sad su tu neki levijatani, zavetnici i razni drugi koje ja ne pratim i ne sviđa mi se generalno u šta se Prajd pretvorio, tako da sam i ove godine odlučio da preskočim organizovani doček i ostanem kod kuće – rezigniran je ovaj mladi čovek.

Prema njegovim rečima, plan je da na svoj doček pozove samo svoje najbliže i najdraže homofobe. Organizacija je takva da svako za sebe može da ponese piće koje želi, osim sajdera i piva sa voćnim ukusima, a za klopu će biti roštilj, samo bez kobasica. U ponoć će bratski izljubiti, pocepati zastavu u duginim bojama i spaliti sliku Rikija Martina.

Nenad Milosavljević

 1. Milos Djordjevic kaže:

  А шта хомофоб је по вашој дефиницији свако ко није педер?
  Уредништво Њуза ће изгледа дочекати прајд уз остале педере на улицама уз пратњу полиције.

 2. Баш Рђа kaže:

  Ево решења, да не буде параде а да драги гости из Европе не оду разочарани: Нека лепо ови који упорно гласају за педера и лезбејку а сад се чуде откуд европрајд у Србији, приме на конак (приме, хе хе) по три-четири парадера, нек играју с њима тутумиш, жмурке, твистер, нек их воде у биоскоп, шта год воле, или нека шеф Содомитско Нарко Секте оде у емисију код марића, и он зна човек, или на ТВ Стинк и да им објасни како да забаве госте , као нпр. он Гвида Вестервелеа, да се не брукају пред светом. Ако нису баш толико напредни, могу да гостима прошетају опанке, или сандалице са штиклом, до Авале, као што каже вучић, а ови нек им причувају и едукују децу, прво њихову, ред је.

  1. Здрава простата kaže:

   Баш тако …………,…..

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *