Prema svim karakteristikama ovo bila najuzbudljivija konferencija do sada
njuz-autor

AUTOR: Marko Drazic

11. maj. 2016

Hrabra novinarka se bacila ispred Vučića i svojim telom ga spasila od nezgodnog pitanja

BEOGRAD, 11. maj 2016, (Njuz) – Jedna neimenovana novinarka televizije Studio B bacila se danas ispred tehničkog premijera Aleksandra Vučića tokom konferencije za medije i svojim telom ga spasila od nezgodnog novinarskog pitanja.

Oštro pitanje je uputio novinar Insajdera Bane Grković i ono je išlo direktno u Vučića i po svemu sudeći bi ga pogodilo da se hrabra novinarka nije bacila i sama primila ovo pitanje.

– Čuli smo pitanje novinara Insajdera „Da li država stoji iza rušenja objekata u Hercegovačkoj ulici“ i svi smo momentalno polegali – izjavio je jedan od novinara Pinka koji je tražio da ostane anoniman – Premijer je skamenjeno stajao na brisanom prostoru pred pitanjem koje je letelo ka njemu, kada se odjednom, gotovo niotkuda, pojavila ova hrabra novinarka, koja je instinktivno reagovala i bacila se ispred premijera.

Prema prvim informacijama, stanje novinarke je stabilno, ali je i dalje u stanju šoka i ponavlja odgovor na njega.

– Novinarka nepovezano priča „A šta je bilo kada su oni drugi nosili fantomke“, „To je bilo ruglo ovog grada“, „Ja bih lično porušila te objekte“ i „Ko je to naredio je potpuni idiot“ – kaže naš sagovornik iz hitne pomoći.

Marko Dražić

 1. voya montoya kaže:

  A i Kosovo je fantomska država po rezoluciji 1244…Nije svejedno,nije bitno,nije pod nadležnošću okruženja,a ni pod MUP,ne može nam niko ništa,a i mi ne možemo ,da se ćeramo još kao naši umetnici,Emir i Matija i ostala bratija…Naši fantomi,imaju lica i dela,za pijačnu upotrebu,od Gazimestana do Savamale,nije mala ,al je posustala….

 2. scoby kaže:

  Konačno I neka korist od tog Studija B. Hrabra novinarka je postupila instiktivno, kao Titov pas Rex u VIII ofanzivi…

  1. Ja sam kaže:

   Haj nek se cuje cuje, haj nek se zna
   Da je mlada bnovinarka acu spasila…

  2. aleksandar kaže:

   Ali nije za zanemariti razlika da je onda pas stradao, a sada je spašen…..

   1. Pera kaže:

    Jeste, jer ovo je u pitanju Lesi se vraća, samo ne kući, nego psihopati.

 3. milan (nisam odavde) kaže:

  Hrabra novinarka je samo popunila prazan prostor koji je iznenada nastao izmedju premijerovog znanja o dogadjajima u Savamali za koje su krivi oni idijoti, a ovi doktori nikako da utvrde ko su i ko su im nalogodavci. Novinarka je druga ,,ženska” koja svojim prisustvom (odsustvom) pomaže premijeru da ukaže na važnije stvari od bezakonja u koje on Srbiju vodi.

 4. Мирко kaže:

  Храбра новинарка је лако клекнула.

  1. stranac kaže:

   Наравно,из клечећег положаја могла је даље да се баци пред питање.

 5. himalajac kaže:

  da ta hrabra novinarka nije, mozda, ona sto ubi coveka na pesackom?

 6. Александар Хејтер kaže:

  Примила га је уместо Вучића, мислим на за'ебано питање.

 7. vitez kaže:

  Verovatno će je Vučić pomenuti u svom ekspozeu, a Toma ako mu naredi dodeli će joj jedan ordenčić.

 8. Рубљов kaže:

  Очекивао сам, али уистину, наслов овакве садржине : ” Храбра новинарка бацила се испред Вучића, а онда експлодирала и спасила Србију “.
  Оставите ЛАЈК испод коментара ако Вам се допада наслов који очекујем…
  Оставите ЛАЈК испод коментара ако Вам се не допада наслов који очекујем…
  Оставите ЛАЈК само, немојте ни читати коментар…

  1. Рубљов kaže:

   Уредништво, нисам тужибаба, али морам да Вам кажем – украли су Вам вест и емитују је као своју ! Чини ми се да је ” данас ” у питању, а вест гласи ” гашић нови директор контроле летења “.
   Сматрајте овај коментар амонимним, не желим нерпијатности…

   1. Ja sam kaže:

    Zorane babicu, ti li si
    Izdala te pslednja rec.

    1. Рубљов kaže:

     Коментар је амониман, не помињите имена, нећете ме открити…

   2. Баш Рђа kaže:

    Гашо ти сад ради у контролу лета (Боинг још није пао, а ка*ће, не знамо).

 9. Баш Рђа kaže:

  Лако је било вучићу да за само три године уради више од тита, јожу је од незгодне авио – бомбе спасио џукац Лукс, а овај има чопор џукела, ових, бре, новинара, а и народ му маше репом (ко има). Похвалио се да је одрадио 87% обећаног, следећи број је и за тита био незгодан, да сам гласао за њега, пожурио би да му однесем штафету (може и идеа-оклагија), вежбао би колут назад, гуштеров скок, спремио би се за слет, на “Чика Дачи” ако може, нису ми баш патике за 100 километара – пешке.

  1. Рубљов kaže:

   Ех, пусти слет…Ја ‘ 84. године био у слову ” И ” у речи тито, други са леве стране од нас шесторо у почетном реду на дну ” друге ноге ” слова ” И “, обучен у бели шортс и шерпа – плаву трегер мајицу ( мајка белу обојила фарбом за јаја – остало од Васкрса ), плаву дршку од метле скраћену на метар којом се веџбало кроз кореографију, стадион у парку ” Пећина ” свих седам основних школа ваљевских, а ја се заљубио у учитељицу у чијем сам одељењу био пионирски предводник првацима…

   1. Баш Рђа kaže:

    Мени је најстарије сећање на Броза повезано с фудбалом и палачинкама. Касам био маји летовао сам на Златибору, у оним бунгаловима није било ТВ-а, а играла је Југославија, не могу да се сетим против кога, нема шансе (браћа Вујовићи, и ваљда Шестић). Иш*о је мој ћале са неким пријатељима у кафану-ресторан, па је повео и мене, да гледамо фузбал. И, кад су наши дали гол, цео стадион је почео “МИ СМО ТИТОВИ, ТИТО ЈЕ НАШ!”, мени је то било мало без везе (нисам имао појма о политици фала Богу), реко: а што навијају за Тита кад није он дао гол?, и питао сам: јел и Немци и Руси навијају за њиховог председника?. То су још биле “Партизанске воде” и била је чудна тишина неких 5 минута (као кад “мутираш” Ацу информацију па гледаш неми фудбал), ал онда су ми стигле палачинке са пекмезом од кајсија, од малина, па са орасима и нисам више ништа питао. И ја овде нешто прозивам вучићеве сендвичаре, издао сам Чичу за три палачинке (ал велике). Не знам зашто сам ово написао, ал нема везе, нисмо титови, Тоти је наш.

 10. Sp kaže:

  A gde je bio Nebojša iz Beograda, da svojim mlađanim, doktorskim telom, zaštiti ovo, mnogo veće, starije i mlohavije telo, poznato pod imenom Aleksandar Vučić. Čovek koji toliko radi, da za svako otvoreno poglavlje, dobije još jedan podbradak. Brus Li da je radio kao Vučić, imao bi 150 kila minimum.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *