njuz-autor

AUTOR: Viktor Markovic

21. feb. 2019

Hrabri predsednik uspeo da probije sve blokade i dođe do bolesnog deteta

BEOGRAD, 21. februar 2019, (Njuz) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zadivio je po ko zna koji put celokupnu javnost svojom hrabrošću kada je juče, uprkos svim preprekama i blokadama, uspeo da se probije i slika sa bolesnim detetom na institutu Majka i dete.

Iako je dete bilo okruženo mnogobrojnim preprekama koje ga odvajaju od spoljnog sveta i već danima bilo zarobljeno u karantinu sa nekoliko obruča zaštite, predsednik je uspeo da se probije do njega i time još jednom pokazao da za njega ne postoje prepreke koje bi običnom čoveku inače predstavljale problem.

– Ja nisam heroj, ja sam običan čovek koji je samo uradio ono što bi uradio svako na mom mestu – skromno je izjavila ova ljudska gromada na mestu predsednika republike – Da je bilo lako, nije, ali ako ste odlučni i uporni prepreke poput lekara koji vam govore da ne idete tamo i sestara koje se bacaju ispred vas – ne postoje – zaključio je predsednik.

Osoblje ustanove Majka i dete koje je pokušalo da spreči predsednika da se probije do bolesnog mališana kaže da niikada nije videlo toliku upornost i istrajnost kod nekog posetioca.

Obično svi odustanu nakon naših molbi i pretnji, vučenja za rukav, objašnjenja da je reč o izuzetno složenoj situaciji koja može rezultirati i smrtnim ishodom, ali naš herojski predsednik se uopšte nije obazirao na nas, već je samo pohrlio ka mališanu kao da ne postojimo, kaže glavni lekar na odeljenju gde je predsednik probio i poslednji karantinski obruč oko bolesne dece.

Prema poslednjim saznanjima, predsednik je zamolio građane da ne brinu za njegovo zdravlje jer je svesno uradio to što je uradio “znajući da postoji ogromna opasnost da se i sam razboli ali da je to bio rizik koji je svesno podneo kako bi se fotografisao sa bolesnim dečakom”.

Viktor Marković

 1. Gagi kaže:

  Zasto mu neko nije podmetnuo nogu da se razbije, pa u bolnici je, odmah bi ga sanirali i prevezli u Lazu? I majku, koja se isprecila, je eliminisao karate udarcem – sve za umetnost, za umetnicku fotografiju koja ce ostatibu analima…

 2. milan (nisam odavde) kaže:

  Slikanje sa bolesnim detetom im je uvek bila fora. Jedino su, ovog puta,odustali od žrtvovanja helikoptera i posade, da bi to i ostvarili !

  1. amharac kaže:

   ne bih se kladio da je ovde samo dete bolesno

   1. milan (nisam odavde) kaže:

    Definitivno nije. Al drugi bolesnik zaobilazi, u velikom luku, posete bolnicama gde bi ga zadržali na dužem lečenju!

  2. Ljubisa kaže:

   ovo sto je uradio, ukoliko su svi navodi tacni, predstavlja opasno ugrozavanje zivote i zdravlja deteta koje je pod takvom terapijom i od takvog oboljenja da i virus kijavice koji bi mu bio prenet moze da bude fatalan…sta ce ovaj covek jos uraditi, umislio je da je Bog?

 3. Bane A kaže:

  Nadam se da ce AV da poseti i HIV odeljenje i da ce dobro da se izljubi sa pacijentima. To je lep marketinski potez.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *