njuz-autor

AUTOR: urednistvo

22. aug. 2019

Hrvatska država moli huligane da sačekaju sa ispadima dok ne prođe turistička sezona

ZAGREB, 22. avgust 2019, (Njuz) – Država Hrvatska izdala je zvanično saopštenje u kojem se pozivaju huligani da se strpe sa nasilništvom po etničkoj osnovi još desetak dana, dok ne prođe turistička sezona.

U saopštenju stoji kako država veruje da se poslednji ispad u kafiču u Kninu verovatno nehotice desio pre septembra.

HOĆEŠ JOŠ NJUZA? KLIKNI OVDE I PODRŽI NJUZ NA PATREONU!

– Razumemo da i huligani imaju svoje obaveze ali i oni moraju da razumeju da je turizam bitna grana hrvatske privrede – stoji u saopštenju. – Smatramo da u toku godine ima dovoljno mesta i za turizam i za fizičke napade na građane srpske nacionalnosti, ukoliko se sve dobro isplanira i rasporedi tokom fiskalne godine.

Hrvatski ministar turizma Gari Kapeli kaže kako čak i ovakvi mali propusti u planiranju etnički motivisanih napada mogu imati posledice na prihod od turizma.

– Sve do prvog septembra je period nenapadanja Srba. Ako je napad neodložan, kao što je sada bio slučaj, jer se utakmica baš tada odigravala, to može da se nadomesti tako što će se nakon prvog septembra ubaciti jedan dodatni huliganski napad kao nadoknada. Svi smo civilizovani ljudi i nema potrebe da jedni drugima kvarimo biznis – zaključuje on.

Kako se nezvanično saznaje, huligani priznaju da su napravili grešku time što nisu sačekali još desetak dana. i kažu kako će zbog propusta u znak dobre volje “sačekati sa prebijanjem Srba do kraja trećeg kvartala fiskalne godine”.

Viktor Marković

 1. Vlada kaže:

  Ovo ni u šali ne može biti smešno.

  1. mile pile kaže:

   UBOLI SU U SRIDU
   netko je debelo platio da se dese ova sranja
   jer kako veli broj jdan ništa nije slučajno
   a koliko pratimo izvješća dobar je procenat
   smanjenja poseta plavom jadranu!

 2. Шумадинац kaže:

  Могли би наши када оду тамо мало више да поштују указану им могућност да летују у лијепој њиховој и да науче коначно њихов језик. Такође док сте тамо, треба навијати макар за противнике српских клубова ако не и искључиво за домаће. Требало би и уз пасошку контролу обавезно увести и проверу лозинке. За дом!? Па када се психофизички установи да си спреман и да си више Југословен но Србин можеш ући.

 3. voya montoya kaže:

  Svicarska,za sada puca u vazduh…!! Doduse,na turiste male platezne sposobnosti,koji imaju vaucere ,najtrofejnijeg sportskog duznika…

 4. milan (nisam odavde) kaže:

  A zato je aleksandar najveći reklamirao Sopot!

 5. Miki kaže:

  Zasto kazes huligani a mislis na ustase

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *