njuz-autor

AUTOR: urednistvo

13. mar. 2022

Hrvatski branitelji uništili ćirilični dron

ZAGREB, 13. mart 2022, (Njuz) – Dron iz Ukrajine koji je završio na Jarunu privukao je veliki broj hrvatskih branitelja svojim ćiriličnim oznakama. Branitelji su se organizovali čim su saznali da dron na sebi ima ćirilične oznake, izvadili svoje čekiće za uništavanje ćirilice i okupili se kod ostataka drona kako bi se uverili da su i poslednje ćirilične oznake uništene.

– Srpska ili ruska, ćirilica je ćirilica i njoj nije mesto na hrvatskom tlu. Svi znamo kakav uticaj ćirilica može imati na omladinu i stoga je moramo ukloniti radi bezbednosti, kaže jedan od branitelja koji je prvi pristigao na mesto pada ćiriličnog drona.

Branitelji se slažu da je ovaj mučki napad ćirilicom iz vazduha bez presedana u novijoj hrvatskoj istoriji.

– Prava je misterija kako je ovaj ćirilični dron prošao kroz sve naše odbrambene sisteme i napao nas u sred Zagreba. Sreća pa smo odmah reagovali i uništili ostatke sa ćirilicom pre nego što je to bilo ko od prolaznika mogao da pročita, kažu branitelji.

Nenad Milosavljević

  1. Баш Рђа kaže:

    Тај зракоплов кај се срушил имал је неажурирану фотографију аеродрома загреб која му је служила за навођење, пак се збунил и треснул о ледину, не, и то слика са кокардом на зиду, ју ју, как је била тешка србокраљевска окупација :) https://pbs.twimg.com/media/DeUGZs9W4AA9bdM?format=jpg&name=small

  2. Milan (nisam odavde) kaže:

    Uredništvo je potpuno ispravno ocenilo situaciju. Ako ovakvi dronovi počnu padati, na zemlje NATO-a, branitelji (ako ih bude) će im moći pristupiti jedino čekićima!

  3. MrWho kaže:

    🤣🤣🤣podigli smo oba naša MIG-a😂😂

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *