njuz-autor

AUTOR: Nenad Milosavljevic

08. nov. 2013

Huligan spalio kuću kad je pokušao bakljom da raspali roštilj

"Mrzelo ga je da se vraća unutra, a baklju je imao pri ruci, pa ju je zapalio i pokušao da raspali ćumur"

BEOGRAD, 8. novembar 2013, (Njuz) – Stojan Dabić (28), jedan od najpoznatijih huligana u Srbiji, umalo je nastradao kasno sinoć kada je u njegovom domu na Ceraku izbio veliki požar.

Uprkos spekulacijama da je vatra podmetnuta, Njuz saznaje da je požar izbio kada je Dabić tokom sedeljke sa društvom ispred kuće pokušao navijačkom bakljom da raspali roštilj.

– Okupili smo se kao i mnogo puta do sada i počeli da pripremamo hranu. Stojan je hteo da raspali roštilj, ali je shvatio da je plinski raspaljivač zaboravio u kući. Mrzelo ga je da se vraća unutra, a baklju je imao pri ruci, pa ju je zapalio i pokušao da raspali ćumur. Odjednom je sve buknulo, a više parčića užarenog ćumura odletelo je na terasu gde je zahvatilo zavese i roletne i odatle se proširilo na celu kuću. Tuga, brate – rekao je Mitar Dabić, Stojanov dvadesetogodišnji brat.

Prema njegovim rečima, vatrogasci su stigli tek nakon 15 minuta od poziva.

– Kada treba da nas prskaju vodom u glavu na stadionu, tada stignu za 15 sekundi, a sada im je trebalo više od 15 minuta da dođu i počnu da gase. Stojanu je tom prilikom pozlilo jer od prethodnog derbija ima traume od vatrogasnog creva, tako da je završio u bolnici. Tamo nisu uspeli da ga smeste ni Mića Štangla i Krezavi Boki, ali neefikasna država jeste – ogorčeno je zaključio mlađi Dabić.

Nenad Milosavljević

 1. ariela kaže:

  “Trauma od vatrogasnog creva…”…bozeeee pa ovo je vrh…jos samo da dobiju i traumu od pendreka pa ce valjda da pogase te baklje…

  1. p0o9u kaže:

   Reality wants you back.

 2. Doktor kaže:

  Tuga, brate :/

 3. majstorcina kaže:

  Kakav je rostilj ispao na kraju, jel’ se pojelo ili se bacilo?
  Sledeci put samo nemoj uljanom farbom da farbas vrata, bice bolji rostilj.
  Od uljane se usmrde cevapi.

 4. aleksandar kaže:

  pravda za rostilj!!

 5. hahaha kaže:

  mica stangla ahahahahaha

 6. Gagi kaže:

  Ma, njegov prijatelj, neki Uroš, rekao mu da baklja ima i nutritivnu vrijednost, a ovaj povjerovao. Inače, Uroš je poznat po velikoj moći ubjeđivanja…

 7. himalajac kaže:

  jos su gori efekti kada se bakljom pripaljuje cigara (kako sebi, tako i drugima)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *