nazad na vrh

Huligan spalio kuću kad je pokušao bakljom da raspali roštilj

"Mrzelo ga je da se vraća unutra, a baklju je imao pri ruci, pa ju je zapalio i pokušao da raspali ćumur"

BEOGRAD, 8. novembar 2013, (Njuz) – Stojan Dabić (28), jedan od najpoznatijih huligana u Srbiji, umalo je nastradao kasno sinoć kada je u njegovom domu na Ceraku izbio veliki požar.

Uprkos spekulacijama da je vatra podmetnuta, Njuz saznaje da je požar izbio kada je Dabić tokom sedeljke sa društvom ispred kuće pokušao navijačkom bakljom da raspali roštilj.

– Okupili smo se kao i mnogo puta do sada i počeli da pripremamo hranu. Stojan je hteo da raspali roštilj, ali je shvatio da je plinski raspaljivač zaboravio u kući. Mrzelo ga je da se vraća unutra, a baklju je imao pri ruci, pa ju je zapalio i pokušao da raspali ćumur. Odjednom je sve buknulo, a više parčića užarenog ćumura odletelo je na terasu gde je zahvatilo zavese i roletne i odatle se proširilo na celu kuću. Tuga, brate – rekao je Mitar Dabić, Stojanov dvadesetogodišnji brat.

Prema njegovim rečima, vatrogasci su stigli tek nakon 15 minuta od poziva.

– Kada treba da nas prskaju vodom u glavu na stadionu, tada stignu za 15 sekundi, a sada im je trebalo više od 15 minuta da dođu i počnu da gase. Stojanu je tom prilikom pozlilo jer od prethodnog derbija ima traume od vatrogasnog creva, tako da je završio u bolnici. Tamo nisu uspeli da ga smeste ni Mića Štangla i Krezavi Boki, ali neefikasna država jeste – ogorčeno je zaključio mlađi Dabić.

Nenad Milosavljević

 1. “Trauma od vatrogasnog creva…”…bozeeee pa ovo je vrh…jos samo da dobiju i traumu od pendreka pa ce valjda da pogase te baklje…

 2. Tuga, brate :/

 3. Kakav je rostilj ispao na kraju, jel’ se pojelo ili se bacilo?
  Sledeci put samo nemoj uljanom farbom da farbas vrata, bice bolji rostilj.
  Od uljane se usmrde cevapi.

 4. pravda za rostilj!!

 5. mica stangla ahahahahaha

 6. Ma, njegov prijatelj, neki Uroš, rekao mu da baklja ima i nutritivnu vrijednost, a ovaj povjerovao. Inače, Uroš je poznat po velikoj moći ubjeđivanja…

 7. jos su gori efekti kada se bakljom pripaljuje cigara (kako sebi, tako i drugima)

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix