njuz-autor

AUTOR: Bojan Savic

27. maj. 2013

Huligani pretukli Francuza jer nije popravio imidž Srbije

Odbur kaže da je shvatio poruku i da će učiniti sve da bolje radi svoj posao

BEOGRAD, 27. maj 2013, (Njuz) – Grupa huligana, nezadovoljna lošim imidžom koji Srbija ima u svetu, sinoć je pretukla Karla Odbura, Francuza koji radi na popravljanju slike o našoj zemlji.

Ovi mladići su Odbura napali u Studentskom gradu dok je sa ćerkom vozio rolere i pri tome mu naneli lakše telesne povrede, jer smatraju da nije uspeo da popravi imidž Srbije.

– Imidž Srbije nam je izuzetno bitan, ali šta god da uradimo, svi nas vide samo kao huligane i nasilnike – kaže R.V. jedan od mladića koji su napali Odbura – Njegov posao je da taj imidž promeni i da nas prikaže u pravom svetlu, kao kulturne i gostoljubive ljude. Svi možemo da vidimo da Odbur to ne radi na pravi način. Morali smo da reagujemo kako bi mu dali do znanja da mora više i bolje da radi kako bi ceo svet saznao pravu istinu o nama.

Odbur, koji je u internet zajednici poznat kao ambasador Srbije u svetu, kaže da je potpuno svestan svoje odgovornosti i da je shvatio poruku koju su mu mladići preneli, ali traži i razumevanje za težinu posla kojim se bavi.

– Imidž Srbije je godinama uništavan i nije ga lako promeniti. Shvatam revolt mladih zbog sporosti kojom se taj proces odvija, ali obećavam da ću u narednom periodu učiniti sve što je u mojoj moći da se slika u Srbiji što više promeni – obećava on.

Bojan Savić

 1. Pasta kaže:

  Placem.

 2. Protuva kaže:

  Sjajno! :)

 3. Ime (obavezno) kaže:

  My name is Bond, James Bond….

 4. Zeljko kaže:

  Da su ga stvarno pretuki i polomili mu nos i rebra zasto nije prijavio policiji vec kao svaki “normalan” prijatelj pravo u novine.Bas se trudi da “popravi imidz Srbije.Francuska je inace oduvek bila nas prijatelj a evo i skorasnji primer: http://m.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.blic.rs%2FVesti%2FTema-Dana%2F384489%2FNamestena-reportaza-Francuska-nacionalna-televizija-izmislila-da-je-Srbija-centar-sverca-oruzja&h=sAQGgn2Ve&s=1

  1. tamtam kaže:

   Željko, ne preostaje ti ništa drugo nego da odeš i dobro izlemaš Francusku.
   Usput, čestitam na deduktivnim moćima, ako već nisi pokrenuo neki blog za raskrinkavanje belosvetskih zavera protiv srpskog naroda, krajnje je vreme da to učiniš.
   Šteta je da se tvoj talenat rasipa po komentarima na kojima će ti se ionako samo smejati.

   Go, do great things with your life!

 5. scoby kaže:

  Ovo je samo iskrena patriotska reakcija na besramnu laž koju je plasirao neki francuski tijanić – da je Srbija centar šverca oružja. Francuz je pretužen hladnim a ne vatrenim oružjem i njihova lažna vest je pala u vodu.

  1. aleksandar kaže:

   ako neki tvrde da je srbija centar sverca oruzjem, to znaci da povremeno ipak smatraju da je kosovo u srbiji…

  2. ;-) kaže:

   A ubistvo Brisa Tatona je bila reakcija na detinjstvo bez kontejnera?

 6. himalajac kaže:

  internet zajednica da mu snizi rang na konzula srbije
  i vise nesme da vozi rolere, nego ima da jase konja, ako hoce da poboljsa imidz srbije

 7. Charles de Gauoleix kaže:

  Trebalo je i da ga j.bu, tako da se vise trudi! Mada je Toma Diploma mogao da ga odlikuje i time da ga stimulise, nije lose ni ovako!

 8. francuz kaže:

  čuo sam da sada francuska traži objašnjenje od srbije…

 9. zexx kaže:

  Zar na divne Francuze ruku da dignemo?!
  Pa nogom je trebalo!

  Jedva cekam nove pobune muslimanskog zivlja u FR,da nam pokazu gradnju imizda oko dobrosusedskih odnosa sa manjinama i ravnopravnosti sa istima.I tome nas stalno uce,pa da daju i primer ponovo.Zapravo tome nas uce kad smo mi vecina,ali kad smo mi manjina onda im se glasa ne cuje, ni da mrmljaju makar.
  Tako i kad dobije batine jedan covek,osudjuje se Srbija i svaki srbin to mora da cuje 1.000.000 puta,a kad se srbi proteraju od negde opet kriva Srbija i mora da se cuti.Lepo su taj imidz smsilili,sve onako u letu i zanosu na rolerima,dok im vetric lagano i blazeno pirka,samo za njih spokojne i Bogom dane.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *