njuz-autor

AUTOR: urednistvo

12. feb. 2013

Huligani se plaše da će sledeća najava obračuna sa njima biti oštrija

Huligani u strahu kako će ih sve mediji nazivati narednih dana

BEOGRAD, 12. februar 2013, (Njuz) – Navijači Crvene zvezde i Partizana izrazili su danas bojazan da će sledeće saopštenje u kojem država najavljuje borbu protiv huligana biti napisano u dosta oštrijem tonu nego prethodna.

-Iskreno smo zabrinuti zbog svega onoga što se desilo u Kragujevcu, za vreme i posle utakmice – uplašeno priča Mitar Palica, jedan od vođa Delija.

-I ranije su nas osuđivali državni organi, ali se plašim da bi njihova nova najava obračuna sa nama mogla da dobije još oštriji ton nego do sad. Morate shvatiti da nam nije lako, godinama smo meta oštrih kritika zbog našeg ponašanja na sportskim događajima, državni funkcioneri nas ne štede u svojim saopštenjima. Ni stanje u medijima nije ništa bolje, novinari nas nazivaju svakojakim imenima: stoka, ludaci, divljaci, zovu nas i marvom, neandertalcima, psihopatama, ali imam osećaj da se ovaj put sprema nešto još gore. Iskreno, plašim se da će pronaći još neku grubu reč kojom će probati da nas uplaše i uvrede – iskren je Palica.

Situacija u taboru Partizanovih navijača nije ništa bolja. Koliko je veliki strah od saopštenja govori i činjenica da niko nije želeo javno da govori o njegovim mogućim posledicama na ovu navijačku grupu, iz straha da neki mediji mogli da citiraju njihovu izjavu i smeste je u negativan kontekst.

Da podsetimo, nakon poslednjih nereda u Kragujevcu, Vlada je saopštila da će ovih dana izdati saopštenje koje će toliko uzdrmati huligane da neće praviti nikakve ispade sve do sledećeg incidenta.

Bojan Savić

 1. bik koji sjedi kaže:

  koliko je drzava ozbiljna,nece se kucati tekst,vec ce biti napisan ostrom olovkom kako bi huliganima postalo jasno da se drzava ne sali.

 2. malo ja sam kaže:

  Ma,treba njih obesiti po trgovima vecih gradova.
  P.S.
  Sto veci trg -vece saopstenje.

  1. Marko kaže:

   Onda bi stvarno postali obješenjaci!!!!

   1. malo ja sam kaže:

    Zar i ti sine, Marko.
    Radi se o vesanju drzavnog saopstenja a ne konsterniranih navijaca.
    Maja dusa trpi bol zbog minusa koje mi natrpase polucitaci mog komentara.
    Od sada saosecam sa huliganima.

 3. premijer iz senke kaže:

  Naravno da ce biti oshtrija!
  Nema paketica za Novu godinu za huligane sledeci put!
  Pa sad vi vidite kako navijate!

 4. Sasa kaže:

  Ja bih svim huliganima zabranio kupovinu čokoladnih bananica minimum mesec dana. Ako se neko izjasni da više neće da bude huligan, dozvoliti mu i pre tog roka da može da kupuje čokoladne bananice, ali uz obavezan prekoran pogled. Spiskove sa slikama huligana (koje je MUP slikao u nedelju u Kragujevcu) dostaviti Tempu, Idei, Maxi-ju, DIS-u i Metro-u (obavezno da ne nakupuju na veliko)!

 5. Džoni kaže:

  Moraju da se čuvaju i oštrih osuda, još im je samo ovo falilo…

 6. aleksandar kaže:

  Vlada bi morala da obrati paznju na svoje ponasanje jer bi huligani ovako mogli argumentovano da uzvrate optuzbom za mobing!

 7. Ja sam kaže:

  А са чије стране су Вучко, Жућко, Човке и Вујке?
  Јесу ли они кртице државе у редовима хулигана или су хулугани у редовима државе или су хулигани у редовима ,,stokе, ludaka, divljaka, marve, neandertalca i psihopata”?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *