Huligani širom bivše Jugoslavije osudili aplaudiranje srpskoj himni u Tuzli

njuz-autor

AUTOR: urednistvo

05. jun. 2013

 1. Džoni kaže:

  Uh, brate, bolesno. Da ne zviždiš protivničkoj himni, pa tim ljudima nešto fali. Užas, još ćemo početi međusobno da se poštujemo i tolerišemo… Daleko bilo, odo’ da bijem neku nacionalnu manjinu ili navijača protivničkog tima, da se otarasim ovog užasnog utiska koji je na mene ostavila ona vest o aplauzu za himnu… Nadam se da mediji ubuduće neće prenositi ovakve grozote.

 2. Antihuligan kaže:

  Prisustvovao utakmici, navijao za Srbiju i kad je krenulo intoniranje Bože pravde očekivao sam da će je prezviždati, ali naprotiv par momaka je krenulo da zviždi i onda su ostali počeli da dovikuju: “Seljak, vrati se u svoje selo”. Nestvarno je bilo..
  Na pravi način su nam se odužili za onu utakmicu na Marakani kad smo im masakrirali navijače.
  Plus bio sam daleko od navijačke grupe fanatikosa i slušao sam navijanje, i nisam primjetio da su pjevali:”UBI UBI SRBINA” ili “Ko ne skače taj je Srbin”.

  P.S. nemoj da vas ovo zavara, samo je Tuzla ovako posebna :)

  1. Robert kaže:

   Tuzla je i u ratu bila drugacija (osim tuzlanske kolone). Dok sam bio u Srbiji pricalo se o izvjesnom tuzlanskom gradonacelniku Beslagicu kao o izuzetno pzitivnoj licnost, cak je bilo spekulacija da ce se Tuzla izjasniti da ostaje sa Srbijom i CG u Jugslaviji. Na zalost sve je onaj idiot Izetbegovc sjeb'o.

 3. Tuzlak kaže:

  Nezz.. sta mi bi pa da aplaudiram protivnickoj himni… drugi put ima da zvizdim, galamim, .ebem im majku… ako bude prilike da odvalim koju stolicu i ako budem imao srece pogodim koga, pa barem i na klupi…
  Et… sjeromah ja.. a i mi koji smo taj dan aplaudirali…

  1. Tuzlanka kaže:

   polako. pročitaj ostatak tekstova. stranica je na fazon za*ebancije, ironije. nije niko ništa loše napisao. ovo se srbi za*ebaju na svoj račun. ovdje je sve opušteno. ok?

 4. celtic kaže:

  Šta je sljedeće, druženje ili roštilj s komšijom, ili necrkavanje krave prvospomenutog? Ako smo karakter, ratovaćemo ko ljudi!

  1. Robert kaže:

   Bravo Tuzlak, bravo Celtic. Pozitivan sarkazam. Tuzlaci su uvijek bili dobra raja.

 5. Jelena kaže:

  Jadni igrači, mogu samo da zamislim kako im je bilo, ovo je ogromna trauma i za nas pred televizorima, a tek oni, c, c, c! Šta li je sledeće!?

 6. mixon kaže:

  ono kada ti Njuz čita misli…

  1. ajme kaže:

   Hteo si da pitas gde je pecat, rpiznaj huljo!

 7. kerima kaže:

  Tuzlooooo svaka Vam čast, vi ste primjer budućim generacijama, Vi ste nada i spas od ovog nacionalizma i luđaka koji zavađaju narode koji žive jedni pored drugih….Vi ste ti koji treba i mora da držite lekciju i SARAJEVU I ZAGREBU I BEOGRADU….Vidi se gdje je zdrav razum a gdje je potrebno dijeliti uputnice na psihijatriju….

  1. E kaže:

   >primjer

   usta moja hvalite me da vas ne pocJepam

 8. fuk kara kaže:

  Tuzlaci svakako nisu navijači. Da su čemu ne bi jebena Sloboda igrala cvajtu tako da me njihovo ponašanje na ovoj utakmici ne čudi.
  Za vrijeme intoniranja himni, mor'o sam djecu sklonit’ u drugu sobu.

 9. celtic kaže:

  Na pečatu udruženja je grb SFRJ :-)
  Uredništvo, kapa dolje za smisao za detalje!

 10. taki kaže:

  Super ste Tuzlaci, ne obraćajte pažnju na moj nick, ovo što govorim stvarno i mislim.
  Bravo.

 11. bum kaže:

  Ja došo

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *