nazad na vrh

Humanost izvršila samoubistvo u krugu fabrike “Milan Blagojević” u Lučanima

Radnici fabrike "Milan Blagojević" smatraju da je samoubistvo Humanosti politički čin

BEOGRAD, 4. oktobar 2019, (Njuz) – Rano jutros u krugu fabrike “Milan Blagojević” u Lučanima pronađeno je beživotno telo za koje je utvrđeno da je pripadalo Humanosti.

Humanost je, kako je pokazao uviđaj, skočila sa krova fabrike i preminula na licu mesta, a pored tela pronađena je oproštajna poruka.

Humanost je, kako smo saznali, u poruci napisala da se na ovaj korak odlučila nakon događaja koji su se odigrali u Ivanjici prethodnog dana.

– Kada sam videla da su radnici ove fabrike otišli ispred suda da bi vređali porodicu njihovog kolege koji je poginuo na radnom mestu, shvatila sam da sam ja izgleda već odavno mrtva, samo me još niko nije obavestio o tome. Zato sam rešila da sebi prekratim muke. Ukoliko čitate ovu poruku, to znači da humanost ovde zvanično više ne stanuje – stoji u oproštajnom pismu.

Humanost je, kako smo saznali iz bliskih krugova, već bila prilično narušenog zdravlja, a nakon obdukcije biće sahranjena na lokalnom groblju. Sahrani će prisustvovati njene kolege Ponos, Poštenje, Hrabrost i mnogi drugi.

Nažalost, svoj dolazak su takođe najavili menadžment i radnici fabrike “Milan Blagojević”, koji će na sahrani protestovati jer smatraju da je samoubistvo Humanosti politički čin uperen protiv direktora njihove fabrike.

Nenad Milosavljević

Inspiracija: Radnici vređali porodicu poginulog kolege

 1. Čim zaduženi organi povežu neka lica sa nekim mestima, shvatiće se da humanost nije izvršila samoubistvo, nego da je to bio zločin sa predumišljajem!

 2. Ovde su se stvarno stvorili uslovi za pojavu novog Diogena, koji će lutati ulicama Lučana sa fenjerom u ruci i tekstom: ”Tražim čoveka…”

 3. Ma okupili se spontano…!! Rekao im direktor : Stizu svinjske polutke,te ih je izmanipulisao…!

  • Ovaj komentar me podsetio na nekadašnje ,,vesti radio Jerevana”, koje su bile popularne u sovjetskoj eri.
   Vest bi ovako glasila:
   ,,Ovde radio Jerevan. U našoj vesti od juče o okupljanju na trgu pred sudom, iako je 100% tačna, uočili smo par sitnih grešaka.
   Prvo nisu deljene polutke, nego cele svinje. Nije tačno da je dostavu obezbedio sindikat, bila je na individualnoj bazi. Nadi reporteri sa lica mesta su saznali da će sindikat obezbediti naknadu za potrošeno gorivo. Hvala na slušanju!”

   • Пре Хуманости, Поштења и Нормалности су убијениЋирилица и Српски језик.
    Догађаји су се потом низали узрочно-поскедичним редом.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix