njuz-autor

AUTOR: Bojan Ljubenovic

23. okt. 2013

I poslednji Beograđanin gostovao na televiziji Studio B

Beograd postao jedini grad na svetu čiji su svi stanovnici makar jednom bili na televiziji

BEOGRAD, 23. oktobar 2013, (Njuz) – Televizija Studio B sinoć je u goste pozvala i poslednjeg Beograđanina koji nikada nije bio uživo na ovoj televiziji, saopšteno je iz ove medijske kuće.

Direktor i glavni urednik Aleksandar Timofejev ističe da to nije bio nimalo jednostavan poduhvat.

– Kao pravoj gradskoj televiziji smatrali smo da nam je obaveza da u svoj program barem po jednom pozovemo svakog građanina Beograda. U emisiji „Beograde, dobro jutro“, koja svakodnevno traje od zore do podneva, uspeli smo da ugostimo više od milion Beograđana, ali je to bio njen kranji limit. Zbog toga smo ubrzo pokrenuli potpuno drugačiju emisiju pod nazivom „Beograde, dobar dan“, gde smo razgovarali sa dodatnih pola miliona građana. Međutim, tek kada smo u program uvrstili originalnu emisiju „Beograde, dobro veče“ uspeli smo da ispunimo svoj cilj – rekao je Timofejev.

Velike zasluge za ovaj podvig ima i poznati voditelj Predrag Sarapa, koji je lično razgovarao sa većinom gostiju.

– Neko neupućen mogao bi pomisliti da se naša televizija u poslednje vreme pretvorila najveću pričaonicu u gradu, ali sada je valjda svima jasno da su sati i sati utrošenog vremena i razgovori sa ljudima za koje niko ne zna zašto su pozvani u program, imali puni smisao. Isplatilo se mene gledati po nekoliko sati dnevno u nekoliko različitih emisija, jer je Beograd postao jedini grad na svetu čiji su svi građani makar jednom bili na televiziji – istakao je Sarapa.

Čast da bude poslednji Beograđanin koji je prvi put bio na televiziji pripala je Radenku Miletiću (49) pekaru iz Rakovice.

– Svi moji ukućani, prijatelji i komšije bar jednom su bili na Studiju B, ali ja do danas nisam nijednom i već sam pomislio da sam neki baksuz. Međutim, jutros dok sam izlazio iz treće smene na ulici me zaustavila njihova ekipa i zamolila za direktno uključenje u program. Nešto su me pitali, ja sam nešto odgovorio ali da me ubijete ne mogu se setiti šta. Uglavom su mi rekli da sam bio super i da sam se potpuno uklopio u programsku šemu – rekao je Miletić.

Ovaj Beograđanin će kao nagradu za jubilarno pojavljivanje na televiziji dobiti posebnu nagradu – uskoro će biti gost u noćnom programu „Studija B“.

Bojan Ljubenović

 1. Jaro kaže:

  O ovakom nečem i ja razmišljam ovih dana ali na temu “Slagalice” koja se emituje na RTS-u. Mislim da slagalica treba da se emituje sve dok i poslednji gradjanin Srbije ne pokaže svoje ne-znanje na “javnom servisu” koji je ionako vlasništvo gradjana srbije!
  “Nećete da me prevarite, ‘oću svojih pet minuta slave!”

 2. iva kaže:

  Nagrada: noć sa Ivon…

  1. knedla sa šljivama kaže:

   Nagrada za mazohiste: problem sa Sarapom

 3. Bratislava Peric kaže:

  Ma kad je bila ova emisija ja pratim studijo B i nije se valjda Timafejev toliko srozao. pa zato i necu da placam pretplatu. A i pedjolino mi je psovao dete na rodjendanu

 4. Danilo kaže:

  Meni je ovo bila extra emisija :)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *