njuz-autor

AUTOR: urednistvo

20. mar. 2020

Idiot oduševljen što može da šeta praznim gradom u 21h

BEOGRAD, 20. mart 2020, (Njuz) – Todor Guberinić (24), idiot sa Zvezdare, oduševio se večeras kada je tokom šetnje gradom, negde oko 21 čas, shvatio koliko je on prazan.

Kako saznaje Njuz, ovaj kreten je trebalo da ide nešto pre 20 časova na sedeljku kod svog pijatelja iz osnovne škole, na koju je čuo da će doći još dvadesetak budala, ali se neplanirano nešto duže zadržao kod kuće, pa je krenuo u 21 čas.

– Ovo je predivno, bukvalno imam ceo grad samo za sebe – navodi ovaj imbecil – Nema nikakve gužve, nema ni kola, pa mogu da šetam i na sred ulice, ma potpuna milina – dodao je ovaj moron.

On kaže da je mislio da će mu vrhunac današnjeg dana biti odlazak na basket, nakon čega je sa desetak drugara otišao o obližnji kafić na pivo, ali da je ipak ova večerašnja šetnja bila još bolja.

– Ne mogu da verujem da više ljudi ne bleji u gradu kada je ovako prazan! Moraću sutra uveče da pozovem svoje društvo i da sa njima malo problejim napolju, da i oni vide koliko je dobar osećaj. Naravno, moram da pazim da ne pozovem previše likova, jer ako nas bude jako mnogo, onda to neće biti to – zaključuje ovaj degenerik.

Marko Dražić

  1. milan (nisam odavde) kaže:

    Žurka je bila organizovana dve nedelje ranije, al idiot, ko svaki idiot, kasni dve nedelje!

  2. voya montoya kaže:

    Buda – Buda – Buda- …tras…!! i strmopizd u doba dobrih informacija…digitalizacije…

  3. Zoran kaže:

    Pa i jeste dozivljaj setati gradom a nema nikog ili skoro nikog. Osim toga nema guzve. A i ne mozes da s ezarazis virusom, nema nikog oko tebe. Jel znate vi kad s ekupuju nekretnine? Kad je rat, tad najjeftinije.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *