nazad na vrh

Igrači Premijer lige u strahu da li će opravdati očekivanja Telekoma

CELA ENGLESKA, 22. jul 2021, (Njuz) – Vest da je Arena sport platila prava za prenose mečeva Premijer lige u narednih šest godina čak 600 miliona evra, izazvala je strah i paniku među brojnim fudbalerima na Ostvu, koji nisu sigurni da li će svojim partijama opravdati očekivanja Telekoma Srbije.

Dodatni razlog za njihovu nesigurnost je činjnica da je cena koju je Arena sport platila skoro deset puta veća od dosadašnje.

– Ako je Telekom Srbije, kao emiter programa Arena Sporta, platio skoro deset puta više nego što je bila dosadašnja cena, logično je da očekuju da će ono što dobiju biti skoro deset puta bolje nego do sada. Verujem da ću narednih godina pružati bolje partije nego do sada, ali, da se ne lažemo, koja je šansa da baš dest puta napredujem – izjavio je igrač Mančester Sitija Rahid Sterling.

Kako saznaje Njuz, njegov slučaj nije usamljen, i mnogi fudbaleri Premijer lige već sada pojačavaju trenige ne bi li što spremniji dočekali početak sezone 2022/23.

– Dobra okolnost je što će nas gledaoci u Srbiji gledati još godinu dana na Sport klubu za neke normalne pare, ali kako se bude bližila naredna sezona, moraćemo da damo 120 odsto i opravdamo očekivanja Telekoma – smatra Pol Pogba, koji otkriva da, kada je čuo da Telekom Srbije ove prenose plaća čak četiri puta više nego nemački operateri, razmišlja da zbog prevelikih očekivanja možda i napusti sredinu.

Marko Dražić i Nenad Milosavljević
Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. Još jedan dokaz zlatnog doba Srbije. Dok klubovi na ostrvu i šire, muku muče da plate igrače, ostanu solventni, plate stadione, trenere… Telekom Srbija sa parama muku nema. Njima novac obezbeđuje neko ko nikom ne mora da objašnjava odakle i kako šta plaća. Znači igre su obezbeđene, još leba da bude jeftin! O da, to se dobija za izbore!

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix