njuz-autor

AUTOR: urednistvo

22. jul. 2021

Igrači Premijer lige u strahu da li će opravdati očekivanja Telekoma

CELA ENGLESKA, 22. jul 2021, (Njuz) – Vest da je Arena sport platila prava za prenose mečeva Premijer lige u narednih šest godina čak 600 miliona evra, izazvala je strah i paniku među brojnim fudbalerima na Ostvu, koji nisu sigurni da li će svojim partijama opravdati očekivanja Telekoma Srbije.

Dodatni razlog za njihovu nesigurnost je činjnica da je cena koju je Arena sport platila skoro deset puta veća od dosadašnje.

– Ako je Telekom Srbije, kao emiter programa Arena Sporta, platio skoro deset puta više nego što je bila dosadašnja cena, logično je da očekuju da će ono što dobiju biti skoro deset puta bolje nego do sada. Verujem da ću narednih godina pružati bolje partije nego do sada, ali, da se ne lažemo, koja je šansa da baš dest puta napredujem – izjavio je igrač Mančester Sitija Rahid Sterling.

Kako saznaje Njuz, njegov slučaj nije usamljen, i mnogi fudbaleri Premijer lige već sada pojačavaju trenige ne bi li što spremniji dočekali početak sezone 2022/23.

– Dobra okolnost je što će nas gledaoci u Srbiji gledati još godinu dana na Sport klubu za neke normalne pare, ali kako se bude bližila naredna sezona, moraćemo da damo 120 odsto i opravdamo očekivanja Telekoma – smatra Pol Pogba, koji otkriva da, kada je čuo da Telekom Srbije ove prenose plaća čak četiri puta više nego nemački operateri, razmišlja da zbog prevelikih očekivanja možda i napusti sredinu.

Marko Dražić i Nenad Milosavljević
  1. Milan (nisam odavde) kaže:

    Još jedan dokaz zlatnog doba Srbije. Dok klubovi na ostrvu i šire, muku muče da plate igrače, ostanu solventni, plate stadione, trenere… Telekom Srbija sa parama muku nema. Njima novac obezbeđuje neko ko nikom ne mora da objašnjava odakle i kako šta plaća. Znači igre su obezbeđene, još leba da bude jeftin! O da, to se dobija za izbore!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *