Gazda Džoleta na Instagramu pravi više od 300.000 ljudi
njuz-autor

AUTOR: Nenad Milosavljevic

15. okt. 2020

Influenser ponudio Poreskoj upravi reklamu na Instagramu ako mu oprosti porez

BEOGRAD, 15. oktobar 2020, (Njuz) – Internet influenser Gazda Džole ponudio je Poreskoj upravi da ih izreklamira na Instagramu ukoliko mu oproste dugovanja za porez iz prethodnog perioda.

Gazda Džole je poreznicima ponudio da objavi pet reklamnih postova na Instagram, kao i pet Insta storija u periodu od dva meseca, navodeći da ga na Instagramu prati više od 300.000 ljudi i da može ozbiljno da poveća broj fanova Poreske uprave na toj mreži.

Džole je poreznicima ponudio da snimi tri videa na temu “Koliko košta autfit mog poreznika”, u kojem bi službenici Poreske uprave fleksovali zajedno sa nekoliko gasera iz kraja.

– Pored toga, na Insta storijima bi objavio nekoliko videa u kojima poreznici prave dramu sa drugim kolegama poreznicima i sve bi to bio kontent koji bi imao viralni potencijal i mogao bi da poveća naplatu poreza među domaćim influenserima – rekao je za Njuz izvor blizak Gazda Džoletu.

U Poreskoj upravi, međutim, saznajemo da predlog ovog mladića nije naišao na preterano odobravanje i da poreznici i dalje insistiraju na plaćanju svih dažbina.

Ukoliko do dogovora između poreznika i influensera ne dođe, nezvanično saznajemo da je on spreman da pozove sve svoje pratioce da prestanu da plaćaju porez, ali i da snimi distrek o Poreskoj upravi.

Nenad Milosavljević

Nema komentara za ovu vest.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *