INFOGRAFIKA: Kako će Srbi koristiti virtuelnu realnost

njuz-autor

AUTOR: urednistvo

12. apr. 2016

samsung vr 5

 1. milan (nisam odavde) kaže:

  I bez ovih pomocnih naocara Srbi imaju virtualnu realnost preko 2600 sekundi, svaki dan na servisu koji moraju da placaju a pojavljuju im se iskljucivo onaj koji ih je naterao da to placaju!

 2. himalajac kaže:

  dobice postenu vladu u kojoj nece biti ni jedan sadasnji niti bivsi politicar

 3. LoboToma kaže:

  otici ce na virtuelni biro i dobice poso vecposle godinu-dve, u struci.

 4. Баш Рђа kaže:

  Гледао би овим наочарима спот снс-а, да пробам да видим (можда и да схватим) шта повезује Јадранку Јовановић и Elit Prazy-Look драгицу николић, и примадоне зорану, мају и јоргованку, и коју идеју деле Љиљана Хабјановић и ктитори (украденим новцем) тома и гаша? Можда би, као и код гонцића, видео 30000 разлога, боље и да не гледам.

 5. Рубљов kaže:

  На РТС-у у ” Србија данас ” гледаћу репортажу о стечају мале породичне фирме ” асомакум” у којој је млађи брат, као правник стажиста потписао уговор о стипендирању небојше стефановића на Београдском Универзитету који је злоупотребио стипендију не уписавши факултет већ је уложио у пржионицу кафе једног керамичара, а који је за уложене паре постао баштован и напустио посао са кафом, купујући двоје грабуља, будачић и калемарске маказе од фирме ” асомакум ” за новац браће несретника, власника поменуте фирме…Пријатељ браће Вучић, извесни Зоран из Врњачке Бање, којем је сулуди баштован ђилкош сређивао двориште око виле за изнајмљивање, чувши од бившег керамичара како је ” заврнуо ” фирму ” асомакум “, браћи цинкари баштована кудећи их речима – Људи моји, ви к'о да сте стали на граљубе, па зар он да вас разлуги за паре, вас заљугене бујоганце из бујогна ц ц, ц…Завршићете код судије за пвирведни криминал Војислава Шешеља, одосте у стечај…

  1. Рубљов kaže:

   Моји коментари на ЊУЗ. нет биће духовити, сви ће ” умирати ” од смеха и кроз сузе што врцају клицати : ” Рубљов царе пиши коментаре “.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *