Vlasnik lista u svom novom "anderkaver" izdanju
njuz-autor

AUTOR: Viktor Markovic

19. apr. 2021

Informer menja ime u Bezbednosna Informer Agencija

Nakon devet godina postojanja, tabloid Informer promeniće svoje ime u Bezbedonosna Informer Agencija, nakon saznanja da vlasnik lista Dragan J. Vučićević sve svoje informacije dobija direktno od državne Bezbednosno-informativne agencije. Vučičević kaže kako će ova promena naziva realnije predstavljati čime se ovaj list sve ove godine bavi.
– BIA već godinama koristi ovaj list da plasira informacije koje joj odgovaraju, tako da je fer prema čitaocima da se to odrazi i u imenu lista. Smatram da je to transparentno, a transparentnost je nešto što odlikuje Infomer još od samog osnivanja. To i nezavisnost, objektivnost i proverenost informacija, dodaje Vučićević.
Iz Bezbednosno informativne agencije pozdravljaju ovu odluku i kažu kako godi kada im neko oda priznanje za sav rad prethodnih godina, pa makar i na simboličan način.
-BIA ima negativan imidž u javnosti, a to što će se Informer nazvati po nama smatramo jednim od načina da se takav imidž promeni. Ljudi će sada uz skraćenicu BIA na naslovnoj strani ovih novina asocirati rad agencije sa rijalitijima, zanimljivostima iz crne hronike i golim grudima. To su stvari koje narod najviše voli, i nadamo se da će i skraćenica BIA postati jedna od tih stvari, kaže izvor iz BIA-e koji je zbog prirode posla, a i zato što ga je sramota, želeo da ostane anoniman.
Kako se nezvanično saznaje, pored ove promene u naslovu, tabloid će u redakciji od sada uvek imati jednog člana BIA koji će pored glavnog urednika Vučićevića i predsednika Srbije Vučića uređivati tekstove kako bi se dodatno utvrdila njihova objektivnost i pouzdanost.

Nenad Milosavljević

  1. voya montoya kaže:

    Prema recniku stranih reci, Informer najcesce znaci- cinkaros…Ali, danas, svi navalili na cink radi-imuniteta, pa i dusu cinkare…!! I oluke lizu, radi cinka…!!

  2. Sasa kaže:

    Ovaj je opet prekinuo sa terapijom.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *